2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مننننن خیلی اون موقع برام سخت بود ولی الان خدارو شکر میکنم باهاش ازدواج نکردم

الان یه تار مو همسرم رو با ۱۰۰ تاش عوض نمیکنم

ولی گاهی یادش میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

هی بهش بگو بیخیال بذار بگذره اروم میشی فراموش میشه

حجم دلتنگیت کم میشه اما اون زخم تا ابد خوب نمیشه

از خدا یه چیزی میخوام همچین دردی نصیب هیچکس نشه دل ادم میشکنه درد بدیه خداکنه همه ی دخترای سرزمینم به عشقشون برسن و با خوشبختی زندگی کنن 

آفرین

فک نکنم شرایط خواهرت مثه من باشه 

درسته افتادم تو مسیر طلاق اما همش میگم:

میشم اون ستاره ای ک میخای بهش برسی اما دستت بهم نمیرسه

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

من بیشتر به خودم رسیدم تو اجتماع بیشتر گشتم به روی خودم نیاوردم هر کسی راجب ش میپرسید عادی جواب میدادم خودم رو ناراحت نشون نمیدادم

شیک پوش تر شدم

گفتم باید چشم دشمن هام رو کور کنم که کردم😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
۲۹

انشالله ازدواج میکنه 

دختر همسایمون ۲۹ سالشه اونم دوسال تموم با یه نفر بود و اخرش اومدن خاستگاری و طلا اوردن ولی یهو همه چی بهم خورد و کلی داغون شد 

ولی دوماه پیش رفته بود درمونگاه یه کارمند بخش اداری میبینتش و نامزد میکنن و الان خوشبخته 

خواهر شما هم قسمتش بهتریناست 

فقط زیاد تو اجتماع باشه 

میدانم که خدا مرا میبیند و به زودی حاجت دلم را براورده میکند .. آمین