2777
2789

دخترم چند ماهیه یبوسته اصلانم خوب نمیشه فقط با گلیسیرین میره اونم یه ساعت بعد بعضی موقع ها گلیسیرینم جواب نمیده 

اول از همه بگم خودم چیکارا میکنم ولی باز جواب نمیده شمام اگه راهی غیر از اینا دارین توروخدا کمکم کنین دو بارم بردم دکتر

دکتر اول شربت لاکتولوز ، مگنی ملیک داد که چند روز دادم ولی اثر نکرد

دکتر دوم پارافین خوراکی ، لاکسا پلاس داد چهار پنج روز دادم اونارم قطع کرذم گفتم الکی معده ش رو با شربت پر نکنم وقتی ج نمیده

خودمم تو خونه رازیانه دادم اولاش با رازیانه میرفت دسشویی الان دیگه اونم اثر نداره فلوس دادم چندبار شکمشو باروغن زیتون ماساژ میدم مایعات زیاد میدم تو غذاهاش زیتون میریزم انجیر دادم شربتشم دادم خودمون پودر پیدرولاکس خریدیم سه روزه که میدم ولی هیچی به هیچی گیوی میدم دیگه نمیدونم چیکارکنم😩😭😭😭

خداخیرتون بده کمکم کنین کسی بوده بچش اینجوری شده باشه 

دخترم ۲۲ ماهشه امروز باز میخوام گلیسیرین بزنم از اونم میترسه گریه میکنه طاقت گریه شو ندارم😔 الان از شنبه باز نرفته مجبورم استفاده کنم خدااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاکشیر😶

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
باید کلونسکوپی شه شاید انسداد مجرا داره ک نمیتونه دفع کنه همه راه و  رفتین دیگه شما ب عبارتی رو ...

واقعا😓😞 اون دیگه چیه چیکارا باید بکنن آخه میدیدی یه هفته نرفته مجبور میشدم گلیسیرین بزنم

ای بابا خانم روده اش مشکل پیدا کرده حتما ببر پیش متخصص. این همه گلیسیرین اخرش باعث میشه کنترلی رو دفعش نداشته باشه. نوه خاله ام اینجوری بود بستری شد بیمارستان. اخه نمیشه موضوع به این مهمی رو عطاری حل کنه برو دکتر

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

عزیزم پسر منم داشت.بهش شربت پی ای جی دادم خوب شد.تنبلی هم نمیاره.باید از یه قاشق غذا خوری شروع کنی .اگه جواب نداد بیشتر کنی

اگه زیاد بود کمتر.هر روز بدی.به مرور کنش کنی.شاید ۱سالم طول بکشه.ولی تنها راه درمانشه

خدایا یعنی میشه معجزه کنی؟؟؟