2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه صفر قاطی نباید کنی باید اول بزاری بعد رنگا بزاری

جدی؟ اخه اینجوری دو تا بسته سه صفر میخام دو تا هم رنگ موهام بلنده دو تا میخام. گفتم نمیشه یه سه صفر با یه رنگ قاطی کنم 

خدایا هزاران بار شکرت

پایه پنج ضعیفه برای این رنگ حداقل باید نه باشه اول سه صفر بزار یکم پودر بریز داخلش تا پایت قوی بشه بعد رنگا بزار  این رنگ بیسکوییت یه میتونی رنگ تکیشو بگیری ولی کلا رنگهای ترکیبی قشنگتر در میان

کوچولوهای مامان خیلی دوستون دارم  
مرسی عزیزم 😘 

خواهش میکنم   موهات تا کجاس  یه سه صفر بگیر بایکوت نیم برابرش با یه پیمانه پودر ابی  قاطی کن بزار نیم ساعت که شد موتور چک کن هم از لحاظ کشش هم رنگ اگه رفته بود تو پایه بشور اگه نه یه ربع دیگه صبر کن  بکنم روغن زیتون یا آرگان بریز داخلش میتونیم ماسک مو بریزی  که موت داغون نشه بعد مونا استراحت بده تا فرداش و رنگا ترکیب کن و بزار  بستگی به مارک رنگ داره گلم 

خواهش میکنم   موهات تا کجاس  یه سه صفر بگیر بایکوت نیم برابرش با یه پیمانه پودر ابی   ...

وای مرسی عزیزم چقدر خوبی شما. بعد به نظرت این ترکیب رنگ درسته که خودش گفته؟؟

خدایا هزاران بار شکرت

اره عزیزم درسته لی مارک رنگ مو هم بستگی داره همون مقدار که گفتم بزار میرسه به موهات برای رنگم همین مدار بریز   که تو عکسهای بریز به محض اینکه رنگا در اومد بشور  اینم بگم موی خیس تیره تر نشون میده حواست باشه   

اره عزیزم درسته لی مارک رنگ مو هم بستگی داره همون مقدار که گفتم بزار میرسه به موهات برای رنگم همین م ...

منظورت از بایکوت چیه؟  ببخشید متوجه این قسمت نشدم یه پیمانه پودر دکلره آبی به علاوه یه بسته سه صفر،  اکسیدان چقدر؟

خدایا هزاران بار شکرت