2777
2789
عنوان

آیا کسی بود که ...

145 بازدید | 14 پست

آیا کسی بوده که با طب سوزنی  ب ا س ن و رانهاشو لاغر کرده باشه؟؟؟ یا صورت رو تپل کنه؟؟

کسی اصلا برا لاغری از طب سوزنی استفاده کرده ؟؟؟درد داره؟؟چقد هزینشه؟؟چقد زمان بره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوزن اگه چاق کننده بود خودش به اون وضعیت نبود

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
خخخ...من دارم از چاقیش زجر میکشم ...ایکاش میشد کندش داد به یکی دیگه😁

مال منم متوسط ولی دوست دارم چاق شه...کاش میشد دوتایی نصفش کنیم  

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
من ۷۴وزنمه با ۱۶۵قدم...رژیم میگرم لاغر میشم بعد صورتم افتضاح میشه...چاقیمم پایین تنه ...

من ۵۳ کیلوام با قد ۱۶۳..  

هوا یه جوری عالیه که آدم میتونه چهل تا شکست عشقی رو باهم بخوره....چهل تا دیگم سفارش بده😌😫
من ۵۳ کیلوام با قد ۱۶۳..    

خوشبحالت...من دیگه هفتاد میشم صورتم استخون میشه و چشام از حلقه میزنه بیرون😂باشگاه رفتم چن ماه اما این ران لعنتی دریغ از ۰/۵سانت😂کم بشه همش بالا تنه آب شد

خوشبحالت...من دیگه هفتاد میشم صورتم استخون میشه و چشام از حلقه میزنه بیرون😂باشگاه رفتم چن ماه اما ا ...

من لاغرم....خدا