2777
2789
عنوان

چجوری بشوهرم خبر بارداریمو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 82 پست
حالا من رفتم آزمایش دادم گفت دو سه ساعت دیگه حاضر میسه منم مطمئن بودم که باردار نیستم . موقع برگشت ...

وای فقط عکس العمل شوهرت خخخخخخ

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شام درست کن یه سرویس اضافه بزار سر میز بعد میپرسه این مال کیه میگی مال یه مسافر توراهی کوچولو😄😄😄

ایده ت  تو حلقم

کلم الناس علی قدر عقولهم  
مبارکه عزیزم منو هم دعا کن چقدر اینجور تاپیکارو دوست دارم برام امیده

به زودی مامان میشی بعد میایی جواب تاپیکارو بدی بچه ت موهاتو میکشه بعد به دوستای نینی سایتیت میگی  خانماببخشید بچه م داره گیسامو میکشه بعدا میام     

لطفا به کسی نخندید  

من خودمم هر روز میشینم نقشه میکشم ایده میدم که اگه حامله شدم چجوری به شوهرم و خانواده هامون بگیم رفتم تو اینستا دیدم یه پیج عروسک های نمیدی خیلییییییییییی خوشگل داره گفتم یکی از اونا رو که بیبیه با پستونکه براش میگیرم بعد خودش باکس داره عروسکه تو بغلشم بیبی چک میزارم با برگه ازمایشم بعد شب یه شام دو نفره ترتیب میدم میگم برات کادو خریدم اینو بهش میدم البته سکش زود نمیفته احتمالا چند دیقه شوک میشه .......... ایشالا به زودی.....فعلا که تو اقدامیم