2777
2789
عنوان

چجوری بشوهرم خبر بارداریمو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حدس میزنه چکار کرده ها. طرف خودش منتظره خبرش کنی

شوهر منکه منتظر بود.وقتی بهش گفتم باردارم گفت فک میکردی نباشی؟!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

منم ی کارت پستال خیلی خوشکل خودم درست کردم ولی الان خونه نیستم عکسشو بفرستم برات

ی جفت کفش بچگونه بخر

ی چندجا از خونه کاغذ بزن و غیر واضح بگو بهش

مثلا بنویس ی نون کوچولو تو فره

بعد اینکه حتما ی دوربین یجا بزار ازش فیلم بگیره اونموقع  و اون لحظات برات ثبت بشه

🍓🐣🍒

من ۷ سال واسه این روز نقشه کشیده بودم

کلی ایده و فانتزی داشتم

امااااا.....

به محض گرفتن جواب آزمایش با خوشحالی و جیغ جیغ زنگ زدم بهش گفتم حامله ام😂😂😂

شوهر منکه منتظر بود.وقتی بهش گفتم باردارم گفت فک میکردی نباشی؟!

من خبر بارداری مو که بهش گفتم گفت دم خودم گرم حال کردی چه قوه بدنی دارم با یه بار اسپرمم کار خودشو کرد‌.انگار قهرمان وزنه برداری جهان شده بود💪.خلن مردا یه جور به خودش افتخار میکرد انگار هنر کرده.والا

منم گفتم نه اینکه خودم تخمک نداشتم که اسپرمت بهش بچسبه خلاصه کلی بحث علمی داشتیم تا ثابت کنم اون کار خاصی نکرده. آخرش بازم تکرار می‌کنه که من بودم ‌.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹