2777
2789
بدون مناسبت عزیزم

بعله عزیز جان...مکه یه رز هلندی چنده؟ 8 تومن..ارزونترش هم هست...5 تومن...ماهی یبار سوپرایزش کن خواهرم...یا الان زمستونه براش پلیور خوشگل بخر یا کاپشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه همه میگن شوهرت پررو میشه

من نمیفهمم کسی با شوهرت زندگی کرده؟؟؟؟؟؟؟ چطور اجازه میدی برای رابطه تو و همسرت دیگرات نسخه تجویز کنن؟ ینی انقد ضعیف و بی اهمیتی که قلق همسرت رو نداری؟؟؟؟؟..

مگه همه مردا عین همن؟؟؟؟؟ بعضی مردها لیاقت محبت ندارن بحثشون جداس...اما اکثرا محبت پذیرن و گرم و احساسی بودن همسرشونو دوس دارن

همه جاي دنيا حتي ايران مردم راجب حقوق مساوي زن ومرد حرف ميزنن بعد خانوما وقتي ك تايمش ميرسه ناز ميكنن..چ ايرادي داره يكبارم تو ب همسرت عشق بورزي؟!

خدا همیشه بهترین هایش رابه کسانی میدهد که در انتخابهایشان به او اعتماد و توکل میکنند 💜
من نمیفهمم کسی با شوهرت زندگی کرده؟؟؟؟؟؟؟ چطور اجازه میدی برای رابطه تو و همسرت دیگرات نسخه تجویز کن ...

مثلا رفتم ادکلن فروشی گفت چقدر تو شوهر ذلیلی

خدایا شکرت
همه جاي دنيا حتي ايران مردم راجب حقوق مساوي زن ومرد حرف ميزنن بعد خانوما وقتي ك تايمش ميرسه ناز ميكن ...

اره راس میگی ازاین ب بعد باید منم ب همسرم گل بدم اخه خیلی دوسداره

خدایا شکرت

[QUOTE=74944685]مثلا رفتم ادکلن فروشی گفت چقدر تو شوهر ذلیلی[/QUOTE

مشکل از خودته ک دهن بینی...

اجازه نده کسی توی دلت رو خالی کنه یا عشق خودتو همسرت رو به تمسخر بگیره...من با یه بچه 6 ماهه تک و تنها تو شهر عریب 15 نفر مهمان دعوت کردم و کلی تدارک به عشق همسرم و اصلا روحش خبر نداشت ....کلی سوپرایزش کردم تا یه ربع هنگ بود بخداااا...