2777
2789
عنوان

بین مادرمو بچه م کیو با ید انتخاب کنم 😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3557 بازدید | 151 پست
وقتی رفته دیده بچرو تنها گذاشته تو خونه خودشم رفته بیرون میگفت وقتی رفتم دیدم بچم مرده از گریه پرسید ...

استارترررر😠😠😠😠😝

فقط زنداداشتو دعواکن و باهاش ناراحتی کن.. 

خودتم بمون پیش بچت.. اه.. 

انقد بچه ترسیده که نمیتچنه دستشویی کنی.. گناه داره.. 

ولش کن مامانتو. اه

به برادرت بگو پرستار بگبرید

اعصابم داغون شد

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
وقتی رفته دیده بچرو تنها گذاشته تو خونه خودشم رفته بیرون میگفت وقتی رفتم دیدم بچم مرده از گریه پرسید ...

جلو خودت واسه دوستش تعریف میکرد؟   عجب آدمیه

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا عزیزم ادم مگ بچه رو میسباره به زندادش اونم چند روز  خواهر ندارین

بمون پیش بچتا. فهمیدی. اه. 

بسه هرچی رفتی کمک مامانت

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

بچه یکسالو ده ماهه مگه میتونه تو دستشویی جیش کنه؟مگه اختیار ادرارشو داره؟خدا زنداداشتو شفا بده😐😐😐

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

بخدا بچه واجب تره

میدونی چقدر صدمه به روحش وارد میشه اینطوری

خدایا بچت هنوزم دوسالش نشده چطور میتونه زنداداشت اینقدر قسی الالقلب باشه اخه

چقدر خونسردی استارتر که وقتی پیشت به دوستش گفته بچتو ترسونده تا جیش کنه هیچی نگفتی و الان تازه میگی چکار کنم!!!

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪

وای من یشب پیش مادرشوهرم موندم بچموگذاشتم پیش کسی فرداش رفتم دیدم مریض شده دیکه برام درس عبرت شدکه ازبچم نگذرم هیچکس مثل مادرش نمیشه

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        
روز بعد گذاشتم پیش دختر عموم باز نموده امروزم گذاشتم پیش یکی دیگه از زنداداشام زنگ زد اینقد گریه کرد ...

چقد بیخیالی دختر😲😲

با اون حال بچه، باز میذاریش پیش اینو اون

روز بعد گذاشتم پیش دختر عموم باز نموده امروزم گذاشتم پیش یکی دیگه از زنداداشام زنگ زد اینقد گریه کرد ...

نمیشه پرستار بگیری برای مادرتون؟به داداشت بگو بچم کوچیکه من نمیتونم وایسم بیمارستان.داداشت یه فکری بکنن.وقت پول دادن پسرا عزیزن،وقت کمک خودشونو میکشن کنار