سلام بچه ها من چند روزه مامانم بستریه تو بیمارستان من پیشش میمونم خودم ی دختره ۱سالو ۱۰ ماهه دارم ک با هیچ کس جز منو باباشو ی داداشم واینمیسته خونه خودم ی شهر دیگه ست منو دخترم خونه همین داداشم میمونیم شوهرم خونه خودمونه ب خاطر شغلش ماشینم نداره ک راحت بره وبیاد و بگم از زن داداشم ی ادمیه ک کلا همیشه میگه من مریضم درحدی ک حتی غذا هم درس نمیکنه البته اگه دوستاش بیان یا کاری بخواد انجام خوب میشه روزای اول میزاشتمش خونه داداشم بعد قرار بود شوهرم تا ظهر بیاد نگهش داره ولی نگو چی دیده دلم کباب شد....
وقتی رفته دیده بچرو تنها گذاشته تو خونه خودشم رفته بیرون میگفت وقتی رفتم دیدم بچم مرده از گریه پرسید ...
جلو خودت واسه دوستش تعریف میکرد؟ عجب آدمیه
با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
الان گفتی باید به مادرت کمک بدی،یعنی باز بچه رو گزاشتی پیش زن داداشت رفتی بیمارستان؟؟؟؟مادرتون همراهم نداشته باشه،اونجا پرستارا هستن.چه طور دوباره بچتو گذاشتی؟
روز بعد گذاشتم پیش دختر عموم باز نموده امروزم گذاشتم پیش یکی دیگه از زنداداشام زنگ زد اینقد گریه کرد ...
نمیشه پرستار بگیری برای مادرتون؟به داداشت بگو بچم کوچیکه من نمیتونم وایسم بیمارستان.داداشت یه فکری بکنن.وقت پول دادن پسرا عزیزن،وقت کمک خودشونو میکشن کنار