2777
2789
عنوان

بین مادرمو بچه م کیو با ید انتخاب کنم 😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 3557 بازدید | 151 پست

بابا يه پولي بده پرستار شبانه روز ميمونه بالاسر مامانت بچه ات كوچيكه زن داداشتم فرض كن مرده چرا طفل و گذاشتي پيش اخه😡😡😡

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
نه صب ون یکم دیگه تبلیغ پخش کنم اگه ننوشت گزارش بزن😅😅 محصولات محسن رو بخرید و جایزه ببرید  ...

واااای خیلی باحالی.🤣🤣

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی رفته دیده بچرو تنها گذاشته تو خونه خودشم رفته بیرون میگفت وقتی رفتم دیدم بچم مرده از گریه پرسید ...

متاسفم برای زن داداش بیشعورت،برای مادرت پرستار بگیر،خودتم با بچه ت بمون خونه برادرت و هرروز با بچه ت یه سر برو بیمارستان مادرتو بیین.به زن داداشتم حتماااا بگو چرا بچه رو تنها گزاشته

وقتی رفته دیده بچرو تنها گذاشته تو خونه خودشم رفته بیرون میگفت وقتی رفتم دیدم بچم مرده از گریه پرسید ...

مادرتون حتما خودش بیشتر از اینا درکش بالاست ازت انتظار نداره اینجوری بچت الاخونوالاخون شه.

این بچه بیشتر نیاز بکمک داره چون توانایی نداره .ولی مادرتون پرستارا هستن.و شرایط و درک میکنه.

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..

خدا ازش نگذره کودک ازار کثافت رو😢😢😢

اخه یعنی ب درون خودش مراجعه نمیکنخ هیچ وقت؟با خودش نمیگه این بچه فقط یکسالشه؟

میبینه همه کنجکاو و ناراحت شدن بازم لفتش میده معلومه همچینم ناراحت نیس از موضوع 

شوکا😍😍😍مبارکه.بارداری؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله

وای توروخدا بچه رو نزار پیشش

گناه داره

مادرتون به جز شما پسرم داره هااا

میتونه پسرش برا بموونه (خب مرد نمیشه پس زنش بره بمونه اونم نمیشه پول بده پرستار بمونه)چقدر بیشعوره خانم داداشت

اه اعصابم خرد شد

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
وای توروخدا بچه رو نزار پیشش گناه داره مادرتون به جز شما پسرم داره هااا میتونه پسرش برا بموونه (خ ...

اتاق خصوصی اگه باشه میتونه مرد وایسه.

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

شوهرم طفلک خیلی درکم میکنه ب خاطر مامانم زنداداشم بچه نداره کلا نم کاری نمیکنه تو خونه ک حتی غذا هم از بیرون میگیره ی ذره فک نکرد خوب من برم بالا سر مادر شوهرم طفلکی مارمم خیلی کار خاصی نداره فقط باید راه میره ادم باید مواظبش باشه نیفته

دیگه نرو بیمارستان بچه ت واجبتره اصلا وقتی داداشت هست نیازی نبود شما بیای بمونی میسپردی داداشت یا خودش یا خانمش به مامانت سربزنن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم