2777
2789
عنوان

امپول هپارین یاانوکساپارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1833 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکمم بلدم ولی سفت شده نمیره سرنگا تو فشار ک بدم از دردش میمیرم

اخه شما تا حالا چند. تا بیشتر. نزدین 

من با اینکه پوستم روشن پنج ماه هرروز میزنم شکمم سفت شده ولی نه به این شکل که شما میگید مشکل ندارم هنوز مکان هاش باید. تغغیر بدید

شکمم بلدم ولی سفت شده نمیره سرنگا تو فشار ک بدم از دردش میمیرم

وقتی این آمپول میزنی بعدش که میسوزه اصلا و ابدا نباید دست بزنی و روش دراز بکش باید سر پا باشی و قدم بزنی چون زیر جلدیه جمع میشه و آبسه میکنه برا همین سفت شده .دیگه بیخیال شکمت اذیتش نکن یه جا دیگه بزن .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

منم‌تو بارداری قبلیم همه رو تو بازوم‌زدم فقط جاش میسوخت اما خیلی کبود نمیشد 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ب شوهرم گفتن چجوری بزنه برام .ولی برا پام هر وقت میزنم کبود میشه

۴جا دور ناف دو تا هم بازو ۶ جا 

روزی یبار مگه بیشتر میزنی؟تقریبا هر نقطه میشه هفته یک بار...هم سفتیش برطرف میشه هم کبودیش...

من عمل کرده بودم خودم برا خودم میزدم...روی پا اثرش یکم کمتره ...

۴جا دور ناف دو تا هم بازو ۶ جا  روزی یبار مگه بیشتر میزنی؟تقریبا هر نقطه میشه هفته یک بار...هم ...

پس من چند روزه ب بازو و پام میزنم از امشب ب شکم بزنم باز سفت نیس ک اذیت بشم

سلام عزیزم من تو دوران بارداریم مصرف میکردم

من ب پام نمیزدم،دائم ب یجای بدنت نزن یمدت دورماف بزن یمدت ب بازوت ،اینجوری نه کبود میشه نه درد میکنه.

من مثلا چن روز میرفتم تزریقات دورناف میزدم چن روزم خودم از بازوم میزدم. بازو راحتره .

خدایا هیچوقت تنهامون نزار..