2777
2789
عنوان

پسرم رفلاکس داره با تجربه ها بیان

143 بازدید | 20 پست

پسرم رفلاکس داره مرتب شیر بیالا میاره ولی خداروشکر خوب وزن گرفته اصلا نمیدونم چکار کنم دکتر گفته خیلی تکوتش نده ولی وقتی گریه میکنه مجبورم تو  روخدا بگین چکار کنم 

گناه داره بچم  😔😔😔

چند وقتشه؟پسرمن ۲ماهشه و رفلاکس داره دکتر گف چون وزنگیریش خوبه فعلا دارو نمیده ولی موقع شیر دادن تو بغلت بگیرش هیچ وقت خوابیده بهش شیر نده 

موقع خواب جاش شیب دار باشه شیب ۳۰ درجه بده 

بعد ازیر بلافاصله آروغش رو نگیر ۱۵ بیست دقیقه تو بغلت شیب دار نگه دار 

تکونش میدی هم خیلییی آروم این کار و کن 

ابنیات و مرکبات و گوجه فرنگی نخور 

من اینا رو رعایت کردم بهترشده خداروشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه اکثر بچه ها دارن منم پسرم داره فقط بعداز شیر ۲۰دقیقه تو زاویه ۳۰درجه یا عمود نگه میدارم که کم بالابیاره یا بالاهم میاره نپره گلوش تکونشم نده یه راه دیگه واسه اروم کردنش پیداکن 

دکترم بردم بهش رانیتیدین داد تا به غذا نیفتن خوب نمیشن

راستی پستونک خیلیی خوبه واسه بچه های رفلاکسی

شیر خودتو میخوره یا شیرخشک

پسرمن هر دو رومیخوره ولی شیر خودم رو بیشتر بالامیاره دکتر گفت واسه اینه که شیرخشک سنگین تر 

وقتی بتونن بشینن مشکلشون حل میشه ان شاءالله 

اگه دیدی با رعایت اینا بازم زیاد بالامیاره ببر دکتر که دارو بده خوبه

دختر من دو سال و چهارماهشه  رفلاکس داره وزنگیری خیلی کم ۱۰کیلو هست چندروزه دستش رو میزاره رو معدش میگه شکسته-امروز میخام ببرمش عکس رنگی از معدش-دکترش براش نوشته

رو سطح شيبدار بخوابونش 

وقتي شير دادي تا نيم ساعت به حالت عمودي تو بغلت نگهش دار 

دفعات شيردهي رو زياد اما مقدارشو كم كن 

يه نوع شير خشكي هست مخصوص يچه هاي رفلاكسيه پودر برنج داره از اون بهش بده يه قوطي بعد اينكه تموم شد شير خودتو يا هرچيزي كه بهش ميدي دوباره شروع كن 

انشالله با اين كارا خوب ميشه من دخترمو با اين كارا بدون دادن دارو خوب كردم 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

منم دخترم تا اول ۴ ماهگی رفلاکس داشت اومدم بگم چه کار کنی عزیزان تمام موارد رو گفتن من بگم تکراری میشه منم همه این کارا رو کردم

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆