2777
2789
عنوان

خانومای باردار کمک کنین لطفا

89 بازدید | 14 پست

من الان هفته 26_27 بارداریم

تا حالا یکبار سونوی ان تی و آزمایش خون غربالگری دادم که دکتر گفت همه چی نرمال. یه سونوی آنومالی حدود 19 هفتگی دادم و آزمایش خون برای تست تیرویید و قند و..... الان باید آزمایش خون بدم یا سونوی جدیدی هست؟ غربالگری دوم چی هست؟ سونو یا آزمایش خون؟ و کی باید برم؟ لطفا اگه کسی میدونه بگه

اوووه  از وقتش گذشته 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقت چی گذشته؟ 

غربالگری دوم ....نهایت باید تو ۱۸ هفته میشدی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
غربالگری دوم ....نهایت باید تو ۱۸ هفته میشدی

خوب اون موقع من رفتم دکتر فقط برام آنومالی نوشت. آزمایش خونی هم که دادم مثه مرحله اول که موقع ان تی دادم نبودم. همین نیست؟ غربالگری دوم آزمایش خون هست؟ 

خوب اون موقع من رفتم دکتر فقط برام آنومالی نوشت. آزمایش خونی هم که دادم مثه مرحله اول که موقع ان تی ...

خب رفتی دیگه 

گرفتم چی شد 😂😅😅 همش استرس دارم آزمایشی لازم باشه و من ندم برا همین تاپیک زدم

اشكال نداره عزيزم پيش مياد الان خودم تو استرس زايمانم هر هفته ميگذره يه جوري ميشم خدا بخير بگذرونه 😁😕

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان