2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستشو بگو میخوای براش تبلیغ کنی؟! راست حسینی خوب خودت بگو دیگه

کی من؟نه بابامن سه روزه دارم میخورم تپش قلب دارم خواستم ببینم طبیعیه یانه،فردامیبرم آزمایشگاه ببینم اصل هستن یانه

سلام دوستان از این خانم دکتر یزدان دوست  قرص نخرین

قرص هاش تقلبیه- من امروز یه قرص تقلبی ایزی اسلیم ازش خریدم - بارکدش و چک کردم - چندتا جمله فارسی (30 عدد کپسول ایزی اسلیم) میومد. با جعبه قرص همکارم که از ترکیه براش فرستادن چک کردم- کاملا فرق می کرد- بهش که گفتم منو بلاک کرد و دیگه جواب نداد- معلوم نیست این آدما کی هستن و پشت اون خط تلگرامی که اگر بهش زنگ بزنی خاموشه و قطعه چه شخصی وجود داره- چه برسه به اینکه دکتر باشه- منم می تونم الان این ادعا رو بکنم- تو رو خدا مثل من گول نخورین- من هر جا که بتونم این اطلاع رسانی رو می کنم - خریدهای مجازی خیلی خطرناکه و مطمئنا یه کلاه برداری پشتش هست که طرف خودشو قایم می کنه و فقط با چند تا تکست باهات در ارتباطه و بعدشم به راحتی بلاکت می کنه-

ایزی اسلیم حاوی شیشه است من مصرف میکردم اتفاقی لازم شد تسط عدم اعتیاد بدم مسئول آزمایشگاه بدونه اینکه منو بشناسه گفتش قرص لاغری میخوری گفتم بله گفت ایزی اسلیم گفتم آره چطور ؟گفتش تست شیشه ات +شده بی خوابی و بی اشتهایی و پر انرژی بودن نداری؟گفتم همشو دارم باورم نشده بود ی آزمایشگاه دیگه خود کپسولو دادم آزمایش گفتم شیشه داره