2777
2789

سلام خانوما امروز ۲۹ سیکلمه فردا موعدمه این ماه برعکس ماههای قبل نه دل درد دارم نه سینه درد نه کمر درد نه پا درد اصلا حس پریودی رو ندارم ماهای قبل یه هفته قبل موعدم دردام شروع میشد دردای شدیدی میگرفتم ولی این ماه اصلا... فقط ترشح دارم و تخمدان چپم تیر میکشه و ول میکنه سینه هام هم هر از گاهی تیر میکشن کیا اینجوری بودن باردار بودن

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چیزا ملاک نیست عزیزم, فقط باید صبر کنی تا از موعدت بگذره و بیبی چک بزنی... 

البته بضی بیبی چک ها قبل از موعد هم نشون میدن, ولی بهتره همون بعد از تاریخ موعدت استفاده کنی. هرچی خیره گلم... 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

منم تقریبا حالت هام این بود درد هاش 15دقیقه میگرفت بعد ول میکرد تا چند ساعت اروم بودم ولی دردای پریودی مداوم بود بزاق دهانم زیاد شده بود تکرر ادرار هم داشتم یروز قبلش بی بی زدم بعد نیم ساعت مثبت شد ولی 4روز بعدش زدم سریع مثبت شد استرس نداشته باش ان شاءالله باردار باشی 

این چیزا ملاک نیست عزیزم, فقط باید صبر کنی تا از موعدت بگذره و بیبی چک بزنی...  البته بضی بیبی ...

میدونی کدوما قبل موعد نشون میدن؟ الان رو بی بی نوشته ۱۰ روز بعد تاخیر بزنید قبلش ج نمیده

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
منم تقریبا حالت هام این بود درد هاش 15دقیقه میگرفت بعد ول میکرد تا چند ساعت اروم بودم ولی دردای پریو ...

عزیزم منم تکرر ادرار دارم شدید جوری که هر نیم ساعت یساعت باید برم دسشویی

😍همین ماه به امید خدا باردار میشم مطمئنم😍
تکرر ادرار هم دارم بدجوووور هر نیم ساعت یساعت دسشوییم

پس بارداری ایشالا منم زیاد دسشویی میرفتم 

البته هرچی خدا بخواد  ان شاالله ک هستی

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم