2777
2789
پماد تریامسینولون ان ان بمال روش بعد یک تیکه پلاستیک کوجولو بزار روش فقط وقتی خاستی بشوری پاکش کن که تو دهن بچت نره
یکم شیرتو بدوش قسمت چربش رو بمال رو نوک سینت جلو افتاب وایسا تا خشک بشه عالیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیر دهیت تمام شد یکم شیر رو روی سینت بمال بگذار خشک شه
تند تند حمام برو تا سینت مرطوب و تازه باشه
پماد هیدرودرم برای شقاق سینه است قبل از هر بار شیر دهی بزن . بعد از شیر دهی هم بمال تا دفعه ی بعدی جذب پوستت بشه .
از این پد های سینه هم داخل سوتین بگذار تا نوک سینه با لباست تماس نداشته باشه .
سعی کن لباس تنگ هم نپوشی
منم همینطور بودم.یعنی از زخمو درد فقط گریه میکردمو وقتی پسرم میمکید دست و پا میزدم.طوری شده بود شوهرمم پا به پای من گریه میکرد.تااینکه یکی از دوستام بهم گفت شیرمو بدوشم و با شیشه ناک بهش بدم تا زخم سینم خوب بشه.منم اینکارو کردم .وقتی زخم خوب شد دوباره سینه دادم ولی بازم زخم شد اما خیلی کم و قابل تحمل بود.بعد 2 ماه نوک در اورد و دیگه اصلا درد نداشت.
منم خیلی تو این مورد سر دختر اولم اذیت شدم اما برای دختر دومم حتی زخم هم نشدم . بعد از هر بار شیر دهی یکم از شیر خودت رو فشار بده و نوک سینه ات بزن و یک تکه پلاستیک کوچک روش بگذار نگذار سرش خشک بشه چون با دوباره مکیدن بچه زخمش ترک میخوره. درسته که زخم خشک بشه زودتر خوب میشه اما زخم سینه فرق داره چون هر دو ساعت یکبار توسط بچه محکم مکیده میشه و و اگه خشک شده باشه دردش بیشتره. پماد های تو بازار هم اثر انچنان ندارن و بیشتر اذیتت میکنن چون باید هر دفعه بشوری و خسته کننده هستن مخصوصا برای شب. این درد تا زمانی که تمام چشمه های سینه باز نشه و شیر ماک تمام نشه معمولا ادامه داره اما تنها راه درمانش همون شیر خودته از همه چیز بهتره. فقط سعی کن حتما از هر دو تا سینه به نی نی شیر بدی تا پر نشن چون وقتی پر شیر باشه درد زخمش بدتره. انشالله که زود خوب میشی
من همه کرم ها و استفاده کردم .همشون بی تاثیر بودن.اخر سر مامانم یه کرم درست کرد چند روز استفاده کردم خوب شدم. بهت میگم امتحانش کن.موم عسل رو با روغن حیوانی که جامده مخلوط کن بذار رو شعله هم بزن تا حل بشه بعدش بذار کنار.سرد که شد میشه مثل شمع.هر دفعه بعد شیر دهی بمال رو نوک سینت.شیر دادنی پاکش کن.