2777
2789

سلام خانما من رو سیسمونی پمپرز داشتم خیلی خوب بود ولی الان خیلی گرونه مولفیکسم دخترم حساسیت داره یه پوشک معرفی کنید که خوب باشه با قیمت مناسب مرسی😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پمپرز میگرفتم گرون شد چندماه ببم استفاده کردم خوب بود همه چیش فقط بین پاهای بچه خیلی مای پایین هست

دیروز دیدم ببم و مولفیکس و پمپرز المانی ی قیمت شده

سایز سه ک میخواستم نبود.

میخوام باز پمپرز بگیر

مای بی بی خیلی خوب بود

اما بعد این گرونی ها هم قیمتشو بردن بالا هم به شددددت نازک شده

و بعد دوساعت باااید عوض بشه له میشه اصلا

من بارلی میبندم جدیدا خیلی راضی ام

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
مای بی بی خیلی خوب بود اما بعد این گرونی ها هم قیمتشو بردن بالا هم به شددددت نازک شده و بعد دوساعت ...

قیمت بارلی چنده؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

پسر منم به مولفیکس حساسیت داشت مای بی بی استفاده میکردم خیلی خوب بود پس هم نمیداد مرسی و بارلی هم استفاده کردم نشتی داشت مخصوصا بارلی 

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
من پمپرز میگرفتم گرون شد چندماه ببم استفاده کردم خوب بود همه چیش فقط بین پاهای بچه خیلی مای پایین هس ...

واقعا پمپرز قیمتش پایین اومده یا مولفیکس گرون شده ؟؟؟من هنوزم سایز ۱ پمپرز میخوام میدونی قیمتش چنده الان 

۴۴ تایی حدود۹۸ تومن

روزی چند تا مصرف میشه؟؟ مثلا 44 تا برای چه مدته؟ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
واقعا پمپرز قیمتش پایین اومده یا مولفیکس گرون شده ؟؟؟من هنوزم سایز ۱ پمپرز میخوام میدونی قیمتش چنده ...

من از ی فروشگاهی میگیرم همون موقع ارزونی ها هم 20.30تومن ارزونتر جاهای دیگه بود

سایز یک ن

سایز دو 58تایی زده بود 49تومن