2777
2789
عنوان

قانون جذب نظرتون چیه؟

582 بازدید | 89 پست

وقتی که فقط 7 سالم بود به پدرم می‌گفتم:

"آرزوم اینه که یه خونه مثل خونه‌ی مایکل جکسون داشته باشم."

پدرم هم همیشه لبخند می‌زد و می‌گفت: "پسرم، این مدل خونه‌ها فقط برای آدم‌های پولداره و ما نمی‌تونیم تو یه همچین خونه‌ای زندگی کنیم."

و حالا من یک خانه‌ی بهتر از آن را دارم! هیچ‌چیز غیرممکن نیست، آرزو را از خودتان دریغ نکنید. هر چیزی را از ته دل بخواهید، به آن می‌رسید.🌺🍃

👤کریستیانو رونالدو

@lifestylee24

قبولش ندارم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کسی رو دیدم که با همین روش موفق شده و زندگیش هم از این رو به اون رو. خود من هم باور نداشتم.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

همسر مورد علاقمو تصور میکردم با جزئیاتش بهش رسیدم دقیقا همون شد که میخواستم 

الانم به هرچیز کوچیکی حتی غذا لباس و هرچیزی که فکر میکنم یکهفته نشده میاد برام 

الانم دارم رو چیزای بزرگتر تمرکز میکنم و میدونم بهشون میرسم

خنثی بدون امضا...
همسر مورد علاقمو تصور میکردم با جزئیاتش بهش رسیدم دقیقا همون شد که میخواستم  الانم به هرچیز کو ...

وای چقد خوب....مثل خیالپردازی؟؟مثلا تو ذهنت خیال پردازی کنی و بهشون برسی؟

چقد خوب میشه بیشتر توضیح بدی؟؟یعنی فقط تصور میکنی؟

تصور میکنم قشنگ بعد بهش میرسم حتی به حرفای بقیه که دوست دارم بهم بزنن فکر میکنم یکم مطمئن میشم دقیقا همینا رو میشنوم واقعا هم میشنوم

خنثی بدون امضا...

والا من جذب کردم کلا برعکس شد. نمی دونم جذب من خرابه یا کلا جذبی وجود نداره

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...