2777
2789
عنوان

همسر بی احساس نظرتون چیه

211 بازدید | 33 پست

همسر من اگه لباسم کهنه بشه نمیگه بریم برات بخرم .از لحاظ جنسی هم کلا عشقمیو عزیزمیو...نمیگه .هرچقدرم که به خودم برسم نمیگه خوشگلی.از خوبیام کلا تعریف نکرده ولی بدیامو درجا میگه.ولی اخلاقش عالیه.این بی احساسیشو چیکار کنم؟نه میگه دوستت دارم کلا میاد خونه یه گوشه با گوشیشه.شبا پشت میکنه.بنظرتون اینا عادیه یا من حساسم؟حالا نوبت احساس خودش بشه واسه اروم شدنش همون لحظه خوبه .فقط فقط

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس تون ک  کهنه میشه ؛ خودتون برنامه ریزی کنید برای خرید 

گاهی خودتون  جلوی آینه ( وقتی ایشونم هستن ) از زیبایی ها و کمالات تون تعریف کنید 

آروم آروم یاد میگیرن ایشونم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

همسرت نمیدونه بلد نیس کسی بهش یاد نداده تو بهش یاد بده نه اینکه ازون تعریف کنی

لباس بپوش بگو وای اینو پوشیدم چقدر همه گفتن بهت میاد یه چرخی جلوش بزن بشین کنارش

یا برو جلو اینه از خودت کلی تعریف کن

یا بگو فلانی از قلان چیزم کلی تعریف کرده

غذا میاری بگو به بههه چه غذایی برات پختم بو کن ببین با ذوق 

اونم کم کم میفهمه 

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
به نظر من انگار دوست نداره،يا اينكه اگه داره پس حوصلتو نداره

ولی خودش میگه خیلی دوستت دارم فقط تو عمل نمیتونم

برای شفای مادرم دعا کنید 🙏گاهی ادم اینقدر تنهاست که فقط مادرتو داری اما افسوس که بیماره
لباس تون ک  کهنه میشه ؛ خودتون برنامه ریزی کنید برای خرید  گاهی خودتون  جلوی آینه ( ...

اتفاقا از این کارا کردم ولی باز همونه .تغییر نمیکنه .

رفتارش با بقیه چجوریه یعنی گرم و پر محبته؟؟

اره خیلیییییی همه دوسش دارن .اما میفهمن که زیاد دور من نیست

دقیقا .فقط واسه شناخت چند ماهی کم همو شناختیم

رک بپرس چرا مدلش اینجوریه به نظر من ازش تعریف کنی یاد نمیگیره ازت تعریف کنه فقط به خودش میباله به روش بیار که نیاز به توجه داری بگو همسر فلانی به زنش گفته اینجوری یا فلان کارو براش کرده البته به صورت کوبیدن توسرش نگو ها غیرمستقیم بگو بعد بگو چهمرد خوبیه که اینجوریه تا بدونه این رفتارش ایده الت نیس یا بصورت مستقیم بگو نیازاتو بگو چه رفتاری دوس داشتی ولی اون مقابلت نکرده