2777
2789
آیسل یعنی ماه درخشنده.السانارو شوهرم انتخاب کرده معنیشو یادم رفت😶😶

عزیزم خیلی اسمای زیبا و برازنده ای هستن 😍 فقط سعی کن اسمی رو که واقعا به دلت میشینه رو واسه پرنسس هات انتخاب کنی .. و در این مورد سعی کن به نظرات دوستان توجه کمتری داشته باشی 😉

یادت نره فرشته های کوچولوت متعلق به خودت و همسرت هستن 💖

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی اسمای زیبا و برازنده ای هستن 😍 فقط سعی کن اسمی رو که واقعا به دلت میشینه رو واسه پرنسس ه ...

ممنون عزیزدلم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
عزیزم خیلی اسمای زیبا و برازنده ای هستن 😍 فقط سعی کن اسمی رو که واقعا به دلت میشینه رو واسه پرنسس ه ...

درسته پدر و مادر حق دارن براي بچه هاشون اسم انتخاب كنن ولي بايد اسم بامعني خوش اوا و مناسب فرهنگ و جنسيت بچه باشه   كه اگر فردا روز كسي ايراد گرفت و تحليل كردن نگن ااا فلاني راست ميگه اين اسمي كه گذاشتم اين ايرادو داره 

این نیز بگذرد
درسته پدر و مادر حق دارن براي بچه هاشون اسم انتخاب كنن ولي بايد اسم بامعني خوش اوا و مناسب فرهنگ و ج ...

وزین بودن و خوش آوایی نام بسیار نسبی هست !مثلا همین‌جا، به نظر خودم و استارتر این اسما میتونن خیلی زیبا باشن ولی از نظر شخص دیگه ای؛ ابداً !!

منظور من این بود که استارتر، میون این همه ایده، چیزی رو که واقعا دوست داره انتخاب کنه !

خود من به عنوان دختری که ۲۰ ساله نظرات مختلفی راجع به اسمم شنیدم، این پیشنهاد رو دادم

بعضاً خیلی صریح میگن " اسمت یه جوریه !، مطمئنی اینطور تلفظ میشه؟ " و حتی بر عکسشم هست که مورد پسندشون بوده

با احترام 😉

🔐قفلی که خودت بازش نکنی، کسی واست باز نمیکنه ツ📎
سلام دوست عزیز. ببخشید شما ریداکشن جنین انجام دادین؟ میشه بپرسم کجا انجام دادین راضی بودین مشکلی پیش ...

سلام من تو ۱۲هفتگی توی بیمارستان محب یاس ریداکشن کردم پیش دکتر رحیمی.نه خداروشکر تو سونو انومالی ۲قلوهام سالم بودن و هیچ مشکلی واسم پیش نیومد

سلام من تو ۱۲هفتگی توی بیمارستان محب یاس ریداکشن کردم پیش دکتر رحیمی.نه خداروشکر تو سونو انومالی ۲قل ...

خداروشکر. من هفته نهم هستم سه قلو باردارم. دکتر طاهری پناه رو بهم معرفی کردن ولی خیلی شک دارم. دکتر مینگ بین هفته 8 تا 10 باید انجام بشه. قبل ریداکشن سونو آنومالی انجام نمیدن؟

خداروشکر. من هفته نهم هستم سه قلو باردارم. دکتر طاهری پناه رو بهم معرفی کردن ولی خیلی شک دارم. دکتر ...

برو بیمارستان محب یاس.من تو هفته ۱۲ بعد سونو ان تی ریداکشن کردم