2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگ خاندان اينجا ملوك السلطنة هارلي كويين هست 

همينو بدوني كافيه❤️😍

کودکی از خدا پرسید وقتی همه چیز از قبل برامون تعیین شده برای چی آرزو کنیم خداوند پاسخ داد شاید تو چند برگ نوشتم هرچی آرزو کنه .......

سلام خوبی تو ؟؟ چطوری چه خبرا ؟ 

اولا ☝خوش اومدی قشنگم 😘😶❤

دوما ✌ اینجا یه فضای مجازی با ۹۹% خانوم مودبه .

سوما✌☝ سوما ای وجود نداره فقط میخواستم نحوه ساختن سوما با ایموجی رو بدونی😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

ببین فقط اول هر تاپیک میری پست بزاری بنویس کو کو کو کو کو ....بقیه خودشون میدونن چیه😂😂😂😂

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
حداقل یه مدت بی سروصدا میخوندی متوجه میشدی نه اینکه نیومده تاپیک بزنی😆

این چه جوری تاپیک زده من دو سال خواننده بودم الانم که تازه عضو شدم بلد نیستم.این مشکوکه ها 😂😂😂

حالا ما گرگ شدیم اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما یه نصیحت،یعنی گرگ هم شدین جهنم بشین ولی این تن بمیره،جون هر چیو هر 
در مورد خواهر شوهرم و خواهرشوهرت و مادر شوهر زبون نفهمم و غذا چی پختیمو بارداری و بچه و فیلان و بهما ...

اخ حرف دلمو زدی شوهرم داره واسه مامانش خونه میخره درحالیکه ما مستاجریم