2777
2789
عنوان

دلم گرفتههههه

139 بازدید | 18 پست

بگین چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ شاید این چیز مسخره ای باشه از نظر شما ولی منو خیلی آزارم میده کلا چند روزه اعصاب و روانمو بهم ریخته من 4ساله ازدواج کردم تازه ماهواره خریدم خونم طبقه بالا پدرشوهرم ایناس الان ک میخوایم نصب کنیم ماهوارمونو پد  شوهرم میگه باید یه سیم هم به پایین وصل کنید اصلا شما بگین میشه همچین چیزی یعنی هرچی من بخوام ان نگاه کنم اونا هم ببینن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخالت تو این مسائل شروع میشه تا مسائل بزرگ تر اصلا قبول نکن

آخه شوهرمم اصلا هیچ حرفی نمیزنه بهش میگم بابا بعد به مشکل میخوریم مثلا باهم یه فیلمو ببینیم اونا بخوان ادامه فیلمو ببینن من بخوام کانال عوض کنم نمیشه اصلا میگه به تو ربطی نداره 

شوهرم راضی نمیشه میگه باید واسه اوناهم بذاریم میگه تو جام بودی چکار میکردی

پس بگو برو همون پایین نصب کن من نمیخوام 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

عیب نداره نصب کن بعد یه مدت همش فیلم ترسناک و فیلم ههایی که میدونی اونا نگاه نمیکنن ببین تا خودشون خسته بشن قطعش کنن

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
عیب نداره نصب کن بعد یه مدت همش فیلم ترسناک و فیلم ههایی که میدونی اونا نگاه نمیکنن ببین تا خودشون خ ...

اینقد پروأن بلانسبت ک نگوووو تازه یه خواهر شوهر و یه برادر شوهرم دارم

گفتمش من اصلا نمیخوام بعداز 4سال الان میخوای واسم نصب کنی میخوای دلمو خون کنی میگه همینی ک هست

راستش من اگه بودم دیگه اصلا دخالت نمیکردم ماهواره هم نگاه نمیکردم روشنش هم‌ نمیکردم میگفتم مگه برا من خریدی

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
پس بگو برو همون پایین نصب کن من نمیخوام 

باینم کاملا موافقم بزار واسه اونها نصب کنه ولی خودت به هیچ وجه نرو پایین فیلم ببین نزار اونم به هوای ماهواره بره 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
راستش من اگه بودم دیگه اصلا دخالت نمیکردم ماهواره هم نگاه نمیکردم روشنش هم‌ نمیکردم میگفتم مگه برا م ...

منم اتفاقا همین تصمیم رو گرفتم میخوام بهش بگم ک من اصلا نه روشنش میکنم نه میخوامش یعنی چی 

باینم کاملا موافقم بزار واسه اونها نصب کنه ولی خودت به هیچ وجه نرو پایین فیلم ببین نزار اونم به هوای ...

1میلیون پول دادیم جاش ک واسه اونا بذاره اونم تو این شرایط بد اقتصادی بخدا کار خودشم مسافرکشیه 

منم اتفاقا همین تصمیم رو گرفتم میخوام بهش بگم ک من اصلا نه روشنش میکنم نه میخوامش یعنی چی 

خوب میکنی

برو روبیکا نصب کن عضو کانال هاش بشو کلی فیلم میبینی سرگرم میشی غرورت هم حفظ میشه

ولی با زبون بی زبونی به پدرشوهرت بفهمون کارش زشته 

زتدکی شمادوتاست

خوب میکنی  برو روبیکا نصب کن عضو کانال هاش بشو کلی فیلم میبینی سرگرم میشی غرورت هم حفظ میشه ...

گفتمش اگه تو خجالت میکشی من با احترام بهشون میگم نمیشه باز میگه نه حق نداری چیزی بگی