2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به گوشی

96 بازدید | 17 پست

سیم کارت دوم من همش میزنه روی شبکه ثبت نشد اصلا نمیتونم نه زنگ بزنم تا کسی بهم زنگ بزنه چکار کنم 😶

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

ینی گوشیتون رجیستر نشده اون جای سیمکارتش ؟؟

باید ببری موبایل فروشی رجیستر کنه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنتن نمیده 

اره انتن نمیده فقط جاشو عوض کنم جای خطو میگیره ولی وقتی سر جاش میزارم نمیشه..

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
ینی گوشیتون رجیستر نشده اون جای سیمکارتش ؟؟ باید ببری موبایل فروشی رجیستر کنه

اول میذاشتم مشکل نداشت الان اینجور شد

اول میذاشتم مشکل نداشت الان اینجور شد

اوکی عزیزم 

فکر کردم رجیستر نشده 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

استارتر با اجازت  یسوال میپرسم اینجا بچه ها تل گرام 

شماهم قطعه نمیاد بالا؟

یادبگیریم باهم باشیمبدون تصاحب یکدیگر،همنوا باشیمبدون تصرف اندیشه یکدیگر،همراه باشیمبدون خدشه دار کردن راه یکدیگر،همکار باشیمبدون دخالت در کار یکدیگر،همدل باشیمبدون راهیابی به راز یکدیگر،همنشین باشیمبدون تجاوز به مرزهای یکدیگر
خب جاشو عوض کن 

دوتا خط دارم که میخوام استفاده کنم اون خطم بذارم این شکلی میشه

شاید جای اون سیمکارت رو تنظیمات اپراتورش رو گذاشتی هنراه اول و م+لا سیمکارتت ایرانسل یا رایتله

ایرانسل خب چکار کنم

استارتر با اجازت  یسوال میپرسم اینجا بچه ها تل گرام  شماهم قطعه نمیاد بالا؟

ندارم تل گرام شاید فیلتره تل گرام طلایی داری

مال همسایه ام مث شما شد جابه جا کرد درست شد

جابه جا میکنم اون خط دوم اینجور میشه مشکل از جای سیمکارته نه خود سیم کارت