2777
2789

دوباره براش پت اسکن و ام آی ای و... نوشتن، خیلی به دعای خیرتون نیاز دارم و اطمینان دارم   تاثیر داره برای اینکه ارامش دوباره به خانوادمون برگرده، حتی یه صلوات ممنون

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشااله همه چیز بد در وجود خواهرت مهو بشه 🙏🙏🙏

ممنون عزیزم امیدوارم خودت و عزیزانت همیشه سلامت باشید

انشاءالله که خداوند مهربان‌ خودش سلامتی خواهرتو برگردونه.الهی آمین .

مرسی عزیزم امیدوارم تاثیر دعای خیرتون به زندگی خودتون برگرده🙏

اللهم اشف کل مریض.

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.
سریع امروز برین از دکتر تک دهقان براش دارو گیاهی بگیرین،فقط داروهای اون میتونه نجاتش بده،البته بعد ا ...

عزیزم ایشون کین؟ خواهرم چند سال پیش شیمی درمانی کرد و تومور   رو بعدش فریز کردن تو خارج از کشور، ایشون رو نمیشناسم میشه ی توضیحی بدی