2777
2789
عنوان

خانوما مهمونی دارررم چی درست کنم

329 بازدید | 43 پست

من بعد ی سال و نیم برای اولین بار تازه میخوام خواهرمو دعوت کنم خونم برا شام ولی من تاحالا ۵ ۶ باری خونه اشون رفتم برا شام و اینا دعوت گرده یعنی هرسری هم بنده خدا چند مدل غذا و فینگر فود و ژله و سالاد و اینجور چیزا درست کرده الان ک من میخوام دعوت کنم نمیخوام ساده بگیرم پیشنهاد بدین چیا درست کنم برای شام و این ک فر ندارم و ماکرویو هم ندارم غزاهای فری نگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوجه. اگه ذغالی نمیتونی تابه ای

سالاد ماکارونی

ژله

کشک و بادمجون

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

فسنجان و مرغ مجلسی😋

قیمه بادنجان و مرغ ترش😋

قورمه سبزی و جوجه کباب😋

چلوماهیچه پسران کریم😋

قورمه سبزی و ماهی😋

واسه مخلفاتشم سوپ شیر، سوپ جو، کشک بادنجون ، بورانی بادنجون ، بورانی کلم، بورانی کنگر، بورانی کرفس، خیارماست، ماست مجلسی(کشمش،گردو، کنجد،پودرسیر، نمک) 

سالاد مکزیکی، ژله، سالاد ماکارونی و....

واسه فینگرفود هم کیک مرغ درست کن بسیار خوشمزه و شیک و بابب مهمونیه😋😉

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

چلو خورشت بادمجون

اگه برات مقدوره مرغ هم سرخ کن با دورچین سیب زمبنی و هویج و خیارشور

فینگر فود هم میتونی  نون تست رو دورش رو ببری، ۴ قسمت کنی روش مایونز بمالی بعد یه برش کوکوسبزی بذاری. بعد یه حلقه گوجه. بعد یه خلال دندون فرو کن توش.نوک خلال دندون هویج نگینی بدار. رو بعضیاش یه دونه نخود فرنگی یا یه ذرت

دسر هم ژله چند رنگ یا پان اسپانیا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

زرشک پلو 

قرمه سبزی 

سوپ 

سالاد و ژله 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔