طلاق گرفته یا شوهرش فوت شده فرق نمیکنه میخوام بدونم از صبح تا شب چکارهایی انجام میدین روحیه تون چطوره به چه چیزهایی فکر میکنیدبرای بچه تون چه کارهایی انجام میدین (البته من با خانوادم زندگی میکنم )فقط میخوام هم پدر بودنو یاد بگیرم هم مادر بودن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من....... البته دختر من يه همبازي (دختر همسايمون) داره كه گفتم بهش مثل خواهرين و هر روز از مدرسه مياد خونه ما و تا اخر شب نگهش ميدارم كه دخترم احساس تنهايي نكنه..........در طول روز مي خوام مثلا با هم برقصن من نيگاشون كنم(دخترم خيلي علاقه داره) يا بازي هاي قديمي خودمونو يادشون ميدم ميگم من داور شما بازي كنيد...هر چي لازم داشته باشه لوسش نميكنم به عنوان جازه بعد ها سورپرايزش ميكنم..... بعضي وقتام ميگم بيا بغل بشين موهاش ناز ميكنم و يكم درد و دل ... هميشه ميگم چيزي نبايد تو دلت باشه من اول دوستتم بعد مادرت
خیلی شرایط سخته ولی من مطمیتنم شما با راحتی میتونید هم پدر باشید و هم مادر ... کارایی که دوست دارید انجام بدید تا از هجوم خاطرات کمی در امان باشید کتاب بخونید هنری اگه دوست دارید یاد بگیرید انجام بدید هر کاری که دوست دارید میتونه حال ادمو خوب کنه