الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منبعد آنومالی هنوز سونو انجام ندادم، دکترم گفت زود هفته ۳۰ با بالا، ۹ آذر وقت دکتر دارم میشم هفته سی و خورده ای فکر کنم واسم بنویسه، فکر کنم از هفته ۳۱ تا ۳۳ مینویسه
پس چرا واسه منو انقد زود سونو نوشت.اه انقد سونو دادم که تاحالا خسته شدم
نمیدونم چی بگم، شرایطط خاص نبوده؟؟؟ طوری نبوده که این سونو هم لازم باشه؟؟؟ ساید یکی از علت هاش اینه که دکتر من مرد، و اصلا استرس و نگرانی به بیمار نمیده و اصلا خرج تراشی نمیکنه، خودش شکمم معاینه کرد گفت ماشاالله رشد جنین خوبه، من کلا سونو زیاد نرفتم ،یکبار آنومالی یکبار ان تی یکبار هم هفته ۹، البته چون آمینو انجام دادم واسه آمینو هم سونو شدم ولی ربطی به پروسه بارداری نداره،یه مورد استثنا بوده، کلا تا حالا هیچ آزمایش یا سونو یا استرس الکی نداده
نمیدونم چی بگم، شرایطط خاص نبوده؟؟؟ طوری نبوده که این سونو هم لازم باشه؟؟؟ ساید یکی از علت هاش اینه ...
خوشبحالت نه من از اول خیلی سونو دادم.تو انومالی سن جنین ۱۷ هفته ۴روز زده بود اما به حساب دکترم ۱۸هفته ۱روز انوملی دادم.که دکترم گفت قابل قبوله مشکلی نیس.بعد خودش سونو کرد گفت اب دوره بچه ها خوبه همه چیزشون خوبه.نمیدونم چرا گفت برم سونو رشد زوده اخه
خوشبحالت نه من از اول خیلی سونو دادم.تو انومالی سن جنین ۱۷ هفته ۴روز زده بود اما به حساب دکترم ...
آنومالی ات هم خیلی زود فرستاده، دکتر من میگفت بهترین هفته آنومالی هفته ۱۹ که هی به مادر اما و اگر نگن مادر استرس بگیره، قشنگ بچه رشد کافی کرده باشه، حالا بازم توکل به خدا خیلی نمیخواد سخت بگیری ،شاید دلیلی داره