2777
2789

دکترم گفته تو ۲۳هفتگی انجام بدم تو نت زدم دیدم زوده البته دوقلو دارم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
سونو داخلی هم انجام دادی کلا؟ 

سونو خیلی انجام دادم.اخریش انومالی بود که گفت یک ماه بعد انومالی سونو رشد انجام بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌بعد آنومالی هنوز سونو انجام ندادم، دکترم گفت زود هفته ۳۰ با بالا، ۹ آذر وقت دکتر دارم میشم هفته سی و خورده ای فکر کنم واسم بنویسه، فکر کنم از هفته ۳۱ تا ۳۳ مینویسه 

من‌بعد آنومالی هنوز سونو انجام ندادم، دکترم گفت زود هفته ۳۰ با بالا، ۹ آذر وقت دکتر دارم میشم هفته س ...

پس چرا واسه منو انقد زود سونو نوشت.اه انقد سونو دادم که تاحالا خسته شدم

عزیزم لازم نیست انقدر سونو منم بعد انومالی هفته ۳۲ سونو دادم برا وزن جنین 

من دکترم به سونو انگار علاقه داره خیلی سونو میفرسته

پس چرا واسه منو انقد زود سونو نوشت.اه انقد سونو دادم که تاحالا خسته شدم

نمیدونم چی بگم، شرایطط خاص نبوده؟؟؟ طوری نبوده که این سونو هم لازم باشه؟؟؟ ساید یکی از علت هاش اینه که دکتر من مرد، و اصلا استرس و نگرانی به بیمار نمیده و اصلا خرج تراشی نمیکنه، خودش شکمم معاینه کرد گفت ماشاالله رشد جنین خوبه، من کلا سونو زیاد نرفتم ،یکبار آنومالی یکبار ان تی یکبار هم هفته ۹، البته چون آمینو انجام دادم واسه آمینو هم سونو شدم ولی ربطی به پروسه بارداری نداره،یه مورد استثنا بوده، کلا تا حالا هیچ آزمایش یا سونو یا استرس الکی نداده

نمیدونم چی بگم، شرایطط خاص نبوده؟؟؟ طوری نبوده که این سونو هم لازم باشه؟؟؟ ساید یکی از علت هاش اینه ...

خوشبحالت نه من از اول خیلی سونو دادم.تو  انومالی سن جنین ۱۷ هفته ۴روز زده بود اما به حساب دکترم ۱۸هفته ۱روز انوملی دادم.که دکترم گفت قابل قبوله مشکلی نیس.بعد خودش سونو کرد گفت اب دوره بچه ها خوبه همه چیزشون خوبه‌.نمیدونم چرا گفت برم سونو رشد زوده اخه

خوشبحالت نه من از اول خیلی سونو دادم.تو  انومالی سن جنین ۱۷ هفته ۴روز زده بود اما به حساب دکترم ...

آنومالی ات هم خیلی زود فرستاده، دکتر من میگفت بهترین هفته آنومالی هفته ۱۹ که هی به مادر اما و اگر نگن مادر استرس بگیره، قشنگ بچه رشد کافی کرده باشه، حالا بازم توکل به خدا خیلی نمیخواد سخت بگیری ،شاید دلیلی داره 

عزیزم چون دوقلو داری بایدبیشترازخانومای دیگه سونوبشی وطبیعیه.منم سردوقلوهام زیاد رفتم.ورشدهم زودترچک میکنن.

تاخدایی ناکرده مشکلی پیش اومدزودتربفهمن.

یه شبایی توزندگیم اومدن که فکرمیکردم این آدمِ مچاله شده ی روی تخت تاصبح دووم نمیاره💔....اما...صبح شد💫خدایاشکرت😍
عزیزم چون دوقلو داری بایدبیشترازخانومای دیگه سونوبشی وطبیعیه.منم سردوقلوهام زیاد رفتم.ورشدهم زودترچک ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی ممنون😘😘