2777
2789
من تازه خریدام تموم  شدهاگه برنامه ریزی نداشتهباشی و بدون حساب و کتاب پیش بری سر به فلک میکشه ه ...

اره همينطوره

واسه همين پرسيدم چجوري خريد كردين و اول چه وسيله هايي خريدين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال خریدم.خدا رحم کرد خیلییی که قبل گرونی ها حداقل وسایل برقیمو خریدم که اونا شد 22 تومن فقط ا ...

خوبه باز 

اخه ادم زورش مياد تو اين گروني خريد كنه

ولي مجبوريم ديگه

عزیزم منظورتو از چجوری خرید کردین متوجه نشدم  من دارم جهیزیه میخرم  تقریبا تمام وسایل بر ...

خيلي سخته جهيزيه خريدن 

مخصوصا الان تو اين وضعيت گروني

اصلا نميدونم از كجا شروع كنم 

هاج و واجم فعلا

ببین آخه کم و زیاد معنی نداره هرکس در حد توانش و اندازه ای که اذیت نمیشه و به خانوادش فشار نمیاد هزی ...

حرفت منطقيه دوستم 

ولي دوس داشتم يه ميانگين قيمت كلي دستم باشه

كلا افكارم ريخته بهم

حرفات درستن و منطقی هر خونواده یی وسعی داره و یه سقف مادی براش عادیه و نباید این تفاوت ها رو قضاوت ک ...

مردم انقد بيكار شدن كه هر روز از خودشون يه چيز تازه در ميارن البته بلا نسبت جمع

حرفت منطقيه دوستم  ولي دوس داشتم يه ميانگين قيمت كلي دستم باشه كلا افكارم ريخته بهم

به نظرم الان برای یه جهیزیه معمولی 

حداقل ۷۰-۸۰ ملیون نیازه 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم   
به نظرم الان برای یه جهیزیه معمولی  حداقل ۷۰-۸۰ ملیون نیازه

واقعيتش پدرم ١٠٠ تومن گذاشته كنار

با اين حساب ميتونم يه مقدار از اين پول رو بزارم كنار چون واسه زندگيمون واقعا نياز داريم

واقعيتش پدرم ١٠٠ تومن گذاشته كنار با اين حساب ميتونم يه مقدار از اين پول رو بزارم كنار چون واسه زند ...

والا واقعیتش من ترسیدم بالاتر از ۷۰-۸۰ ملیون قیمت بدم

هنوز هیچی نخریدی؟

کاش از چند ماه پیش شروع میکردی

قبل عید با ۱۰۰-۱۲۰ ملیون میشد یه جهیزیه خوب خرید

چه مارکی انتخاب کردی واسه وسایلت؟

منظورم لوازم برقیه

والا واقعیتش من ترسیدم بالاتر از ۷۰-۸۰ ملیون قیمت بدم هنوز هیچی نخریدی؟ کاش از چند ماه پیش شروع می ...

اخه هنوز عقد نكرديم 

يعني  اصلا قصد ازدواج نداشتم

يهويي شد همه چي

اصلا خودمو گم كردم

ازدواجم كلا جريان داره 

با كاربري قبلي تاپيك زده بودم در موردش

هيچي نخريدم حتي يه سوزن

اخه هنوز عقد نكرديم  يعني  اصلا قصد ازدواج نداشتم يهويي شد همه چي اصلا خودمو گم كردم ا ...

آهان یعنی نامزد هستین؟

منظورم اینه که خانواده ها درجریان هستن و قطعی هست یا اینکه فقط یه قراره بین شما و طرفتون؟

مشخصه حدود تاریخ عروسیتون؟

والا واقعیتش من ترسیدم بالاتر از ۷۰-۸۰ ملیون قیمت بدم هنوز هیچی نخریدی؟ کاش از چند ماه پیش شروع می ...

هيچ ماركي

هيچ چيزي در نظر نگرفتم

كلا گيجم

اصلا نميدونم چجوري اوكي دادم به ازدواج