2777
2789
من تو گرونیای عجیب خرداد خرید کردم ۱۰۰ و خورده ای شد  و تلویزیون و یخچال و ظرف شویی و لبا ...

من ال جي بگيرم چطوره؟

سفيد خريد كردين؟

سرويس چوبتون  خيلي هزينه بر بود؟

من ال جی را نمیشناسم ولی کلا خوب ازش شنیدم .من دنبال یخچال امریکایی و ظرفشویی و لباسشویی آلمانی بودم که خیلیییییی گرون بود  و توقعم را کم کردم مثلا 

چوب و مبل و خواب را از خیابون شیراز میدون ونک خریدم  ارزون نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و بله کلا خونه را سفید کردم با چوب و آشپزخونه چون جام کم بود و آشپزخونه ام جز خونه ست خیلی کوچیکش می ...

من سيلور دوس دارم 

ولي فعلا نميدونم كجا ميخوام زندگي كنم

شما خودت اینکارو کردی؟؟حای برا خرید وسایل کوچیک هم؟؟

آره ببین وسایل کوچیک به چی میگی مثلا من رفتم آبکش و لگنو همه سایز گرفتم الان میبینم دو سایزش کفایت میکنه یا خیلی چیزای دیگه خیلی میشه هزینه هارو کم کرد مثلا گوشت کوب برقی کلا کار مخلوط کنو میکنه باید فقط بدونی کاربرد وسایلی که میخوای چیه

اره همينطوره واسه همين پرسيدم چجوري خريد كردين و اول چه وسيله هايي خريدين

من ی لیست نوشتم از چیزایی که خیلی مهمه مثلا واسه لوازم برقی رفتم پیش ی فروشنده که بهش اعتماد داشتم گفتم چه محدوده قیمتی میخوام اونم مارکای خوبو معرفی کرد یا مثلا بعضی چیزارو حذف کرد گفت ب کارت نمیاد بادی ببینی چقد پول داری بعد وسایلی که تو چشمه رو بیشتر در نظر بگیر الانم که اونجوری نیست همه بیان جهیزیتو بچینن ببینن چی داری خودت برو بچین بعد عروسی یواش یواش کاملش کن 

من ی لیست نوشتم از چیزایی که خیلی مهمه مثلا واسه لوازم برقی رفتم پیش ی فروشنده که بهش اعتماد داشتم گ ...

لیسا جهازتو داری بفرستی برام؟

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام

من فروردین عروسی کردم ۱۰۰ میلیون شد چون فرش دستبافت گرفتم

اگه فرش ماشینی بگیری کمتر میشه

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من فروردین عروسی کردم ۱۰۰ میلیون شد چون فرش دستبافت گرفتم اگه فرش ماشینی بگیری کمتر میشه

همه چی رو هم خودمون گرفتیم تا لوسترشو هم مامانم گرفت

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
پس وضعيت شما بهتر از ما بوده نميدونم چرا استرس جهيزيه دارم

من عقد هستم و اوایل تابستان سال دیگه میخوام عروسی بگیرم . وامم هنوز در نیومده. با همون وام میخوام همه جهیزیمو بخرم البته حدود 5 میلیونی هم جمع کردم ک روش بزارم . خانوادم وضعشون طوری نیست برام جهیزیه بخرن و فقط تونستن برای من یه چرخ گوشت و یه مولینکس دلمونتی و یه جارو برقی و چند تا بالش بخرن. حالا شاید خورد و ریزه بخرن اما نمیتونن. وسیله ها از بس گرونه که دارم از استرس میمیرم. خداروشکر همسرم خیلی خوبه میگه اگه نتونستی نخر من میخرم اما خب نمیخوام کم بیارم. همسرم هم وضع مالی خانوادش بده اما خودش خداروشکر کارش بد نیست و میتونه . چون هم خانوادم وضعشون نمی رسه به مادرم میگم با پول من بریم سرویس چینی یا آشپرخانه بخریم هی نه میاره و نمیاد چون فکر میکنه واسه وسایل اصلی کم میاد. تازه اینجور که مامان خانم من فرمودن وام که دراومد میخواد یکی دو تومنی از روش برداره که واسه عروسی و کادوم و اینا دستش تنگ نباشه . ماهی یبار بزور بهش میگم شوهرمو دعوت میکنه خونمون. مامان همسرم هم بدتر 6 ماههعقدم 3 بار رفتم. خیلی خجالت میکشم ک مامانم وضعش خوب نیس و هی شوهرمو دور میکنه اما دیشب با همسری صحبت کردیم و قرار شد بریم جهازمو با اون بخریم و فقط ب مامانم بگیم که رفتیم و خریدیم چون خودش که با ما همراه نیس هروقتم میگم دلمو میشکنه و داد و فریاد میکنه ک میدونی من ندارم میگی بریم خرید ... تازه میگه فقط چند تا وسایل بزرگو بخر بقیه رو نخر... خیلی حس بدیه در کل درکت میکنم    

همه چی رو هم خودمون گرفتیم تا لوسترشو هم مامانم گرفت

خوش ب حالت. قدر خانوادتو بدون. پدر من هیچی واسه ایندمون در نظر نگرفت . حتی واسه خودشم نداره چ برسه ب ما. خدا خانوادتو برات حفظ کنه

من تازه عروسی کردم عزیزم،خیلی ار وسیله برقیا نگرفتم فقط تستر ابمیوه گیری غذاساز همزن برقی و ساندویچ ساز گرفتم نه ابنکه نتونم بگیرم خودم نخواستم چون دوتا خواهراممو دیده بودم،سرویس غذاخوری 18نفره سرویس میوه خوری و چای خوری 12نفره گرفتم البته کریستال دم دستی هم ی دست کرفتم الکی ظرف ظروف.نگرفتم فقط چیزای لازم گرفتم کل جهازم شد 45تومن،تو این گرونیا بفکر خونوادمون باشیم مردم همیشه حرف میزنن من حرف مردم اصلا واسم مهم نبوده البته بگم تو کل فامیلای شوهرم من بهترینارو اوردم ولی مفید و مختصر

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون