2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 12526 بازدید | 39 پست
منم تو آینه دیدم خودمو حس خیلی بدی داشتم .برای معاینه هم رفتم بعد سه ماه دکتر بهم گفت خیلی بدنت باز ...

اره منم کیگل رو انجام میدم هرموقع یادم میاد 

حالا دوباره باید برم معاینه 

لطف حق شامل شده بر حال ما...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بگو...

زنه بهش گفته بود یه تخم مرغ محلی رو با روغن حیوانی به حالت نیمرو درست کنه و اندازه یه کف دست ازش رو بزاره روی یه دستمال و بزاره تو لباس زیرش چند ساعت بعد اونو بندازه دور باز با یه تیکه دیگه اینکارو بکنه روزی چندبار تکرار کنه واقعا خوب شد اون بیچاره برشش انقد بد بود ک تا مرز پشتش رفته بود 😵😵😵😵 ولی خوب شد با این کار ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
جدی؟یعنی بعداز۵۰روز بازشده بودن با پوماد خوب شد؟چه مدت پوماد مصرف کردین؟اسمش چی بود؟

نه باز شده بوده نفهمیده بودم اره با پماد خوب شد فنی توئین بود اره خوب خوب شد ده روز زدم بعدش ببخش صریح میگم رابطه داشتیم شوهرم گفت اصلا تغییر نکردی

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....
زنه بهش گفته بود یه تخم مرغ محلی رو با روغن حیوانی به حالت نیمرو درست کنه و اندازه یه کف دست ازش رو ...

عه منم اینو شنیدم ولی کی میتونه این کارو کنه دیگه.....یه جوریه واقعا

منم تو آینه دیدم خودمو حس خیلی بدی داشتم .برای معاینه هم رفتم بعد سه ماه دکتر بهم گفت خیلی بدنت باز ...

ببخشید یه سوال بی ادبی بپرسم شما بعد از زایمان موقع رابطه احساس درد و یا تنگ بودن زیاد رو حس نمیکنین ؟بازم شرمنده😳😳😳😳😓😓😓😓 چون من با اینکه 6 ماه و نیمه زایمان کردم این موضوع برام پیش اومده واسم سواله ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نه باز شده بوده نفهمیده بودم اره با پماد خوب شد فنی توئین بود اره خوب خوب شد ده روز زدم بعدش ببخش صر ...

منم فنی تویین میزنم و فیبرینولیزین...امیدوارم خوب بشه دیگه طاقت بخیه زدن دوباره رو ندارم واقعا

عه منم اینو شنیدم ولی کی میتونه این کارو کنه دیگه.....یه جوریه واقعا

آره من با اینکه بخیه هام بعد زایمان باز نشده بود به توصیه اطرافیان واسه زودتر خوب شدن یبار اینکارو کردم چشمت روز بد نبینه  خونه بابام اینا بودم وسط پذیرایی یهو از لنگ شلوارم افتاد پایین داداشم گفت عه یه چیزی ازت افتاد 😨😨😨😨😨😧😧😧😧😧😥😥😥😥 یهو بهت زده نگام کرد گفت چی بود اون ؟ع ن💩💩💩 کردی ؟😂😂😂😂😂😂😂😂یعنی هم از خجالت هم از خنده مرده بودم .😂😂😂

منم فنی تویین میزنم و فیبرینولیزین...امیدوارم خوب بشه دیگه طاقت بخیه زدن دوباره رو ندارم واقعا

من فقط فنی تویین زدم حتی پماد هنوز نصفش هم تموم نشده بود خوب شدم خیالت راحت باشه

حالا یه سوال دیگه....نمیدونم چرا چندروزه محلی که برش خورده یکم سفت شده...طبیعیه؟

اره داره جمع میشه و نزار خشک بمونه پوست کش میاد اذیت میشی

آره من با اینکه بخیه هام بعد زایمان باز نشده بود به توصیه اطرافیان واسه زودتر خوب شدن یبار اینکارو ک ...

وای خدای من خیلی ناجوربوده که.....خخخخخخخ از تصورش مردم😂😂😂😂