2777
2789
عنوان

بیاین بچها

64 بازدید | 5 پست

بچها باشوهرم قهرم ‌بعد رفته توپذیرایی خوابیده نیومد روتخت پیش من بخابه ‌.دلم واسش میسوزه نکنه سردش بشه بعد ا ی طرفم میگم بندازم پررو میشه .خوابم نمیبره نمیدونم چیکارکنم ؟؟😓😓😓

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بالشتو بردار با دوتا پتو برو پیشش بخواب.

من یبار قهر کردم جامو جدا کردم شوهرمم اینکارو کرد خیلی بهم چسبید،دیگه دعوا هم کنیم جامون جدا نمیشه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
بالشتو بردار با دوتا پتو برو پیشش بخواب. من یبار قهر کردم جامو جدا کردم شوهرمم اینکارو کرد خیلی بهم ...

اخه خیلی بداخلاق شده من خیلی بهش محبت میکنم ولی اون ن .انگاراون زنه من شوهرشم انقد نازشومیکشم 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خیلی بداخلاق شده من خیلی بهش محبت میکنم ولی اون ن .انگاراون زنه من شوهرشم انقد نازشومیکشم 

مثل من.

بعد بچه دار شدن کمتر بهش توجه کردم اونم بخاطر وقت نداشان وخسته بودن، از هم فاصله گرفتیم .

سغی کن میانه رو باشی ولی الان اگه پیشش نمیخوابی، حداقل یه چیز بنداز روش

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
مثل من. بعد بچه دار شدن کمتر بهش توجه کردم اونم بخاطر وقت نداشان وخسته بودن، از هم فاصله گرفتیم . ...

باشه عزیزم .میرم میخوابم پیشش شاید مث شما بش چسبید خجالت کشید از رفتاراش ممنون ک جواب دادی ‌.هیشکی توتاپیکم نیومد اینجاحتما باید عنوان عجیب نوشت😄😘😘💋