سلام دوستان پسرم دوسال و هشت ماهشه دوتا از دندونای کرسی پایینش در نیومده، شبا تو خواب خیلی دندون قروچه میکنه بقیه علائم انگل رو « بی اشتهایی دل درد خارش » نداره کسی میدونه علت دندون قروچه ش چیه
با تمام وجود در این لحظه زندگی کن تا این لحظه دروازه ورود خداوند شود . اگر دست از گذشته و آینده برداری فقط خدا باقی می ماند .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم دوسال و نه ماهشه از صبح تاحالا اینجور میکنه! البته شش روزه تب داره چیزی نمیخوره و داروهای جور واجور با زور بهش میدم! خودم فک میکنم از درد یا اضطرابه!
🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ببخشید عزیزم پسر شما دندون قروچش خوب شد ؟؟؟پسرم ۴سالشه ۷ ۸ ماه ملچ ملوچ میکنه تو خواب شاید یکی دوبارم دندون قروچه بره شب و روزم شده ناراحتی شما چیکار کردی
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤