2777
2789
عنوان

لگد زدنای جنین

176 بازدید | 17 پست

سلام من هفته بیست و سوم هستم شبا که میخوابم بچه میاد تو پهلو همش تکون میخوره روزا تو شکم و تو واژن لگد میزنه شبا موقع خواب زیر پهلوهام میره شماها چجوری بودین تو دوران بارداریتون به جنسیت جنین مربوط میشه این مدل لگدها؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جنسیتش ربط نداره , بیشتر بخاطر وضعیت قرار گیریشه 

بچت بریچه ?

برا من از اول بریچ بوده امروزم رفتم سونو گفت هنوز بریچه دقیقا شرایطم همینه به دست که میخوابم میاد به سمت همون دست انقدر تکون میخوره که مجبورم بچرخم و دوباره این روند اداامه داره 😁

خدایا شکرت که انقدر مهربونی 😍
فعلا هفته هفت هستم روزا خیلی دیر میگذره برام 😄

خخخخ اره هنوز خیلی راه دادی برا تکوناش ولی معلوم میشه خیلی انتطار میکشی که دیر میگذره برات ان شالله به خوبی و خوشی بگذره حالا دیر گذشتنش مهم نیست

بچه من گاهي خيلي تكرن ميخوره و گاهي خيلي كم و نميدونم چرا اما براي منم بيشتر تو پهلوهام يا واژنم ضر ...

منم همینطورم یه روز کمه یه روز خیلی زیاد اصل اینه سالم باشه ولی دیروز که ماکارونی خوردم دیگه تکوناش خیلی زیاد شد بنظرم بستگی به غذاییه که میخوریم

منم همینطورم یه روز کمه یه روز خیلی زیاد اصل اینه سالم باشه ولی دیروز که ماکارونی خوردم دیگه تکوناش ...

هوچي دقت ميكنم چي بخورم بيشتر تكون ميخوره متوجه نميشم

خدايا خودت حافظ پسرم باش