2777
2789
عنوان

با مادر شوهر خود شیفته چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 46 پست
زن باید تو ایران پوست کلفت باشه وگرنه فاتحش خونده هست بی خیال باش دوروز دیگه پیر میشی نشین از این فک ...

حالا الان خوب شده. اولا همسرم یه چیزی برام میخرید میگفت به منم بخر!!! یا مثلا میگفت چرا واسه خواهرت نخریدی😳😳

بیرونم میرفتیم قیافه میگرفت که چرا دوتایی رفتین. یا اگه جای جدیدی میرفتیم میگفت یه بارم منو ببر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا میپزه. خودش قبل همه تعریف میکنه🙄 همش میگه خیلی حال داد. عجب چیزی شده و...

دقیییییقا پدرشوهر مادرشوهر منم اینجوری هستن ومحل نمیدم عادت کردم همش،میگن بچه های من اینقدر خوبن همه تعریف میکنن فلانی گفته وااای دخترت چقدرخانومه کلا هی،عزخودشون میتعریفن

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
حالا الان خوب شده. اولا همسرم یه چیزی برام میخرید میگفت به منم بخر!!! یا مثلا میگفت چرا واسه خواهرت ...

مادرشوهرمنم هرچی میخریدم میگفت واسع منم بخرین منم رک توچشمش گفتم شوهرت بگوبخره

❤️لایکم نکن مهربون❤️  
دقیییییقا پدرشوهر مادرشوهر منم اینجوری هستن ومحل نمیدم عادت کردم همش،میگن بچه های من اینقدر خوبن همه ...

واااای دقیقا. میگن دخترمون خیلی خانومه. همیشه تو فامیل تو همه چی تک بوده

مادرشوهرمنم هرچی میخریدم میگفت واسع منم بخرین منم رک توچشمش گفتم شوهرت بگوبخره

نه بابا. من لالم جلوش. کم روام خیلی. کلی متلک بارم کرده تا حالا. فقط یه بار که خیلی عصبانی بودم جوابشو دادم. یکم خودشو جمع کرد

یه دختر دارن. فوق العاده تنبل. با اینکه چندساله ازدواج کرده و یه بچه داره، وقتی مهمون داره اگه مجبور باشه خونه خودش مهمونی بده مامانش میره کاراشومیکنه. اونم شاید دوسالی یه بار. بقیشو میندازه خونه مادرشوهرم و خودش خیلی کار کنه ژله ساده درست میکنه. اونم هزار بار به همه میگه ببینین چه ژله ای درست کردم

مادر شوهر منم خیلی از خودش راضیه ولی خداییش مادرشوهر تو دیگه عتیقست خدا بدادت برسه😆😆

عینک خریده بودیم. دوتا. واسه خودمو همسرم. یه هفته بعدش به همسرم میگفت برو‌ واسه من یه عینک خووووشگل بخر😐

شما میگی مادرشوهرمن میگم مادر خودشیفته دارم خیلی هم عاشقشم ولی این اخلاق بدو داره همیشه میخاست من تو سایه باشم موقع ازدواج وطلاق و دوستی انگار برای این بود موقع آشپزی لیاس پوشیدن همه چی میخاد منو بکوبه حالا ی مدته بهتر شده 

درخواست دوستی ندید