2777
2789
عنوان

خارش و عفونت واژن

473 بازدید | 21 پست

عذرمیخوام راحت سوالمو مطرح میکنم ولی چند روزه داخل واژنم به شدت خارش داره، تو رابطه هم اذیت میشم... کسی این تجربه رو دار؟! درمانش چطوریه؟! ترجیحا درمان سنتی میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا اولین بار عفونت گرفتم دوبار دود عنبر نسا دادم.تا چند روز ترشح داشتم ک داشت عفونت ها میومد هی ...

جدی چه خوب حتما امتحان میکنم... ولی بلد نیستم... چطوری باید دود کرد؟؟ 

تاثیر داره ؟

اره ي سري از خارشا و عفونتا كه حتي ممكنه ترشح سفيد يا غليظ هم داشته باشي به خاطر مصرف انتي بيوتيكه منم اينجوري ميشم هميشه، فقط مرتب لباس زيرمو عوض ميكنم، حتما نخي ميپوشم و شستشو با اب مرتب، رفع ميشه بعد يكي دو هفته بدون هيچ دارويي. حالا با دارو چه سنتي چه شيميايي زودتر خوب ميشه. 

دوماه پیش مصرف کردم... حدودا دو هفته مصرف کردم به خاطر عمل بینیم

ممكنه مال اون باشه مقدارش زياد بوده چيز خاصي نيست خود داروي بيهوشي هم تاثير ميزاره منم اينجوري شده بودم نترس ولي درماناي سنتي و تعويض لباس زيرو حتما انجام بده