2777
2789
عنوان

قبل از بارداری

111 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گلم

یه سوال داشتم من دوره هام ۲۸ روزس و طبق دوره هام ۴ روز به موعد پریودم مونده ولی امروز روم به دیوار یه عالمه بالا اوردم صبح که بیدار شدم

اصلا اشتها نداشتم

اصلاهم تاالان سابقه نداشته قبل پریود حالت تهوع بگیرم یا بالا بیارم

دل درد های پریودم میاد و میره و ترشح هم دارم

بیشتر یه طرف دلم درد میکنه و تیر میکشه

دوستای گلم من توتمام سایت ها درموردش مطالعه کردم یه سایت میگفت قبل پریود حالت تهوع نشونه بارداری نیست یکی میگفت هست

لطفا از تجربه هاتون بگید کسی بوده بااین شرایط باردار بوده؟

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...

نشونه ها اصلا براهمه یه جور نیست....براهرکس یه علامت داره گاهی هم مثل من هیچ علامتی نداره من نه حالت تهوع داشتم نه هیچ چیز دیگه فقط بعد اقدامم تا ۴روز دل درد و کمر درد داشتم و تموم....

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا من سه ماه بود پریود نشده بودم یعنی بدون پریودی باردار شدم و حالت تهوع گرفتم 

من اخه سابقه نداشته همچین چیزی برام تاحالا

چون سر پسرمم اینجوری نشدم پری عقب افتاد فهمیدم باردارم

اما اینماه هم درد و حالت پری دارم هم علائم بارداری

خودمم میدونم قبل پریود علائم بارداری مردوده ولی واقعا حالت هام عجیبه این ماه

نشونه ها اصلا براهمه یه جور نیست....براهرکس یه علامت داره گاهی هم مثل من هیچ علامتی نداره من نه حالت ...

منم اینماه یبار اقدام داشتم تو بازه ی تخمک گذاریم ولی احتمال بارداریم و صفر میدونستم

بخاطر همینم موقع نزدیکی نه استرس داشتم نه بهش فکرمیکردم

چون تخمدان هام پلی کیستیکه البته چپم بیشتره و راستم لب مرزه

ولی خب علائم های عجیب دارم

عزیزم مثه من گول خوردی😂😂😂 من تخمدان‌های شدیدپلی کیستیک بوداصلاامکان حاملگی نداشتم بدون دارو،امای ...

یعنی احتمال بارداری هست؟

سلام شما اون سه ماهی که پریود نشدی جزو بارداریت حساب شد یا اینکه تخمک گذاریت دیرتر شده بود؟

دیر شده بود چون من ۲۶ اسفند پریود شدم بعد دیگ نشدم ۶ اردیبهشت از دادم منفی بود ۹ خرداد رفتم سونو ۷ هفته بودم