2777
2789
عنوان

قوم شوهر

338 بازدید | 31 پست

سلام من مادرشوهرم هرچی بخواد ب شوهرم میگ میگیره ب شوهر خودش نمیگه 

اروم ک من نشنوم گف جوجه بگیر بیا باباشم گف اره نوشابه و تنقلاتم هرچی کلا میخواین بگیر

ی خواهر ۱۲ ساله داره ۶۰ کیلو خیلی تپل و شیکمو  هی میگه ساندویچ بگیر داداش بستنی بگیر

پفک گرفته بود برا خودش  گذاش رو اپن خواهر شیکموش اومد برداش خورد اون یکیشم بعدا خورد 

توت برا عشقم چیده بودم خسته بوده گذاشته رو اپن رفت اتاقش برگشته دیده مادرو دختر همه رو خوردن 

سر خوراکی.؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂حدص ن ولی خندم میگیره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

اکثر شبا باهمیم وقتی میره خونه شام براش نذاشتن ۳تایی خوردن خوابیدن اخه این چجور مادریه بفکر پسرش نی ...

هر وقت عروسی کنید می شه پسر گل مامان ! هر شب براش شام می پزه ! حالا ببین 

نه والا دیگه خیلی از حوصله من به دوره سر خوراکی خوردن و خریدن از کسی حرصم بگیره 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
زیاد خونه مادرشوهرت نرو !

خب خونه ما شرایطش نیس ک بیادوگرن عمرا اونجا میرفتم 

هفته ای یبار منو میبره منم فقط بخاطر شوهرم میرم روزای تعطیل هم ک سرکار نمیره چند روز نگهم میداره