2777
2789
عنوان

این اسمو واسه دخترم بذارم یا نه؟؟؟

423 بازدید | 15 پست

منو شوهرم میخایم اسم دخترمون مرسانا بذاریم به نظرتون بــذارم یا نـــذارم؟؟؟؟؟

تعداد رای : 74
نظرسنجی
بـذار
35
47%
نـذار
39
52%

نه

من اگر پیامبر بودم،رسالتم شادمانی بود،بشارتم آزادی، و معجزه ام خندان کودکان...نه از جهنمی می ترساندم و نه به بهشتی وعده میدادم....تنها می آموختم، آزاد اندیشیدن و انسان بودن را(چارلی چاپلین)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد شده اما دوست ااری بزار 

مهرسانا

مرسانا

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

دیگه هرجا میری میگی اسم بچت چیه میگن مرسانا تو یچی دیگ بزار ک رفت مدرسه میگن مرسانا همه دست بلند نکنن😀

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

خیلی قشنگه منم دوست داشتم شوهرم قبول نمیکنه البته من متاسفانه هنوز ندارم نینی ،معنیه زیباییم داره هدیه خدا

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا

اسم قشنگی هست ولی وقتی شما و شوهرت به نتیجه رسیدید که یه اسم رو واسه دخترتون بزارید دیگه نیازی نیست نظر دیگران رو بپرسی عزیزم اینجوری بیشتر دو دل میشی

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

ناراحت نشو ولی چرا مپرسی؟ مگه نظر خودتو شوهرت به تنهایی کافی نیس؟ 

اینطوری هر کی یه چیزی میگه. منو همسرم موقع انتخاب اسم دخترم فقط خودمون گشتیم و پیدا کردیم انتخاب کردیم اخرش به همه گفتیم این شد اینو میذاریم قطعی دیگه نظر نخواستیم از کسی چه خانواده هامون چه دوست اشنا از هیچکی نظر نخواستیم . اینطوری سردرگم میشی نمیتونی هیچ اسمی رو انتخاب کنیا

شوهر من متنفره ازین اسم نمدانم چرا

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
قشنگه من ميخوام مارينا بزارم

ارینا هم قشنگه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷