2777
2789
عنوان

وای خیلی ضایع شد خیلی🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 24 پست

یه جوری اون طلبکار شده و تو ناراحت شدی انگار دور از جون‌شیوه های اختلاس دیده تو گوشیت

باید خوشحال هم باشه که روح دادن به زندگی و رفتار درست با همسرت برات مهمه 

طلبکار شو ازش😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو تو هم برو کپی کن‌مگه لده آدم کارای خوبو یاد بگیره اجرا کنه

میگه اینا بدجنسیه خداییش زبان کتاب هم جوریه ک انگاذ میخایم مردا رو گول بزنیم

😑😑😑

بچه ها الان شدیدا دعوا کردیم میگه اره گفته بود خونتون همیشه تمیز نکنید شوهرتون پروو میشه خوبه منم بهت پول ندم بگم پروو میشی؟ یا بغلت نکنم هفته ای یبار بغلت کنم؟ خیلی  بهم چیز گفت بعدم گفت مامانت فلانه دخالت میکنه اینم اضافه شد و تو انقد بی مغزی ک زندگیتو بر اساس این چیزا خاله زنک میزاری... و کلا داشت حرفای خیلی بدی میزد منم شروع کردم ب گریه کردن خونه مادرشوهرم خداکنه صدام نشنیده باشن 😭😭

بهش بگو بد کاری کردم واسه محکم شدن زندگیم مطالعه کردم؟

عزیزممم بهش گفتم خیلی لجبازه گغت دور از جونتون خر خودتی کلا بی ادب هم میشه من خیلی میترسم نکنه بعدا تو زندگیمون خیلی لجبازی کنه مثل الان

منم الان دان میکنم😁😁😁

چطوری تیکر بذارم 

منم باردار نیستم 

میخوام تا عید وزن کم کنم میخوام تیکر داشته باشم

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
چطوری تیکر بذارم  منم باردار نیستم  میخوام تا عید وزن کم کنم میخوام تیکر داشته باشم

برو تو نی نی سایت من بعد تو داشبورد اطلاعات کاربری رو بزن ویرایش بعد تو قسمت تیکر بارداری دیگه خودش معلومه

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄