2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میخوام داستان زندگیمو بگم شایدد...😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2500 بازدید | 118 پست
لعنت به این روزگار اونم دوست داشت اندازه تو؟

خیلی دوستم داشت ولی خیلی هم اذیتم کرد.البته اونم خیلی مشکلات داشت تو زندگیشو همینکه بچه طلاق بود خیلی عصبیش میکرد همشم سر من خالی میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاله خدا جورش میکنه اگه برگرده چی قبولش میکنی؟

نه دیگه رابطه ما داغون شد با خیانتاییی ک کرد اونم نه یک بار هزارررر بار .تاثیری ک امیر تو زندگیم گذاشت بدترین تجربه زندگیم شد

بیشتر از من. اما خداشاهده هردومون به هم بد کردیم

میفهمم ادم از رو بچگی یه کارایی میکنه گاهی بعدها چوبشو میخوره

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍

ابجیم به امیر زنگ زد ک پاتو از زندگی سارا بکش بیرونو کلی بهش دعوا کرد و گفت سارا قرص خورده بوده بس رو مخشی و اونم با کمال پرویی گفته بود حتما قرص نعنا خورده وگرنه باید چیزیش میشد😟رابطمون با امیر به 6سال کشید و دیگه امیر اون امیر قبل نبود خیلی عاشقم بود ولی چون ما توی یه شهر نبودیمو من کنارش نبودم خیانت میکرد و من فهمیدم اونم نه یک بار نه دو بار هزار بار .خیلی ازش سرد شدم حتی یک سال ولش کردم هی میومد التماس کردن منم میبخشیدمش ولی باز خیانت میکرد میخواست هم من رو داشته باشه هم دخترای دیگه رو منم طاقت همچین چیزی نداشتم تا حتی اومد اینجا قرار گذاشت باهامو گفت برای اخرین بار بیا ببینمت کارت دارم منم رفتم گفت چی شد اون علاقت و.... منم شده بودم انگار سنگ حرفاش روم هیچ تاثیری نداشت گفتم حرفت همین بود؟هی توضیح رو توضیح التماس رو التماس و کلی گریه کرد ک ولم نکن .منم از ماشینش پیاده شدمو با حس خوشحالی و حس غرور ک اره اونیکه منو ناراحت کرد اللن داره اذیت میشه حس تلافی برام حس جالبی بود ایجور میتونستم خالی بشم تقریبا رسیدم سرکوچه ک دیدم صدای گریش کل کوچه رو گرفته .دلم گرفت به خودم اومدم گفتم این امیره ها همون امیری ک براش میمردی حالا چجور داری گریشو میبینیو میری .از طرف دیگه هم میگفتم اره این همون امیری هست ک همیشه مشکلاتمو زد تو چشمم هیچوقت درکم نکرد بهم خیانت کرد و بارها بهم فحش داد و حتی یبار گفت از ته دلش ک الهی بمیری بیام سر قبرت جیش کنم😔😔روزی ک این حرفو بهم زد دلم میخواست زمین دهن باز کنه و من برم داخلش محو بشم

ای خدا یکی پیدانشدبگه این بچه ست بچگی کرده.. همه گفتن خطاکاره.. وتمام

مهم همون خداست که شاهد و ناظر همع چیز بوده

فکر نکن همیشه عقلت حرف اولو میزنه گاهی باید به صدای دل گوش کرد 😍
نه دیگه رابطه ما داغون شد با خیانتاییی ک کرد اونم نه یک بار هزارررر بار .تاثیری ک امیر تو زندگیم گذا ...

گلم خداکنه بهترین عشق بهترین آدم بیادتوزندگیت. درکت میکنم گلم . خیلی سخته آدم ازباباش فرار کنه. بابای من یه فرشته ست مهربون دست دل باز دختر دوست  اما. امان ازوقتی که عصبی شه ...وای... وای..منم فرارکردم و به متاهلی پناه بردم

گلم خداکنه بهترین عشق بهترین آدم بیادتوزندگیت. درکت میکنم گلم . خیلی سخته آدم ازباباش فرار کنه. بابا ...

بابام چون دوتا شخصیت داره ادم نمیدونه دوسش داشته باشه یا نه اخه یه دوره ای خیلی مهربونه و یه دوره ای خشن و افتضاح میشه اصلا جیگرمون له میشه

مهم همون خداست که شاهد و ناظر همع چیز بوده

آره. ولی ظلم کردن در حقم.. خاله ام دایی م..زن عموم..پسرعموم.. دخترخاله هام. پسرخاله م.پسرداییم... عشقم.. بابام.. من ازبیگانگان هرگز ننالم..... که با من هرچه کرد آشناکرد..

بابام چون دوتا شخصیت داره ادم نمیدونه دوسش داشته باشه یا نه اخه یه دوره ای خیلی مهربونه و یه دوره ای ...

بابای منم همین طور ولی اون بخاطر موج و ناراحتی اعصابی که ازجنگ برامون یادگارگذاشتن