2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی سایت تخفیفه ک جاهای دیدنی رستورانا استخرارو تخفیف گذاشته اینترنتی خرید کنی تخفیف میگیری، واسه تهرا ...

الان من دیدم واسه لیزر تخفیف ۹۰ درصد زده

یعنی اگه اینو بگیریم لازم نیست تو کلنیک دیگه پول بدیم؟

من رستوران و ماساژ گرفتم راضی بودم

برای لیزر تحقیق کن جاش خوب باشه دستگاهش خوب باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
الان من دیدم واسه لیزر تخفیف ۹۰ درصد زده یعنی اگه اینو بگیریم لازم نیست تو کلنیک دیگه پول بدیم؟

نه دیگ نمیخاد، من واسه لیزر از سایت تخفیفان گرفتم ی جا تو اقدسیه است، کل بدن 150 میشه خیلی خوب بود، اینو نمیدونم جاش خوبه یا نه، سایت تخفیفان هم سر بزن

من رستوران و ماساژ گرفتم راضی بودم برای لیزر تحقیق کن جاش خوب باشه دستگاهش خوب باشه

سوالتو تو نت برگ بپرس

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد