2777
2789
عنوان

ناراحتي از همسر

855 بازدید | 8 پست

سلام من بيست و يك سالمه و چاهارساله ازدواج كردم وبچه هم دارم ي شب پيش ساعت سه شب شوهرم با تكون دادن محكم من منو از خواب بيدار كرد وكلافه گفت پاشو بچه گريه ميكنه منم شاكي شدم ك اين نوع رفتارت خوش نيست واون شروع كرد ب داد زدن و ...ومن بعد مدتي ك بچه رو خوابوندم خواستم بخوابم باز چرت و پرت گفت من اين دفه ازش خواستم ك بس كنه بچه نترسه اونم بهش برخورد ك چرا گفتم بسه برگشت و بهم گفت اشغال   قبل اينم دوبار خيانت كرد و هيچ وقت نيومد معذرت بخواد من جديدا متوجه شدم خيلي قيافم شكسته شده دلم نميخواد هيچ جا برم ديگه موندم با بي احمتي هاي شوهرم 

من فقط اینو میدونم وقتی خودت برای خودت ارزش قائل شی برای همه ارزشمندی گلم

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  سعی کن به خودت برسی روحیهات مستقل کن چکار میتونی بکنی هرچی مردارو تحویل بگیری فکر میکنن ...

دقيقا درعرض اين سال دوبار پشت سرهم بهم خيانت كرد و من هنوزم يادم نميره و نميتونم بخاطر بچه هامم هيچ كاري كنم خيلي خسته شدم حتي وقتايي هم ك مريض ميشم باهام دعواميكنه ك چرامريض شدي ديگه ميترسم چي بگم فقط اميدم ب خداس ميگم زود بگذره زندگيم كم اوردم بيست ويك سالمه ولي خيلي خودمو پير ميبينم موهام سفيد شده تواين سن قرص اعصاب ميخورم😢

صد بار خیانت کنه از جون خودت که مهم تر نیست مادر هستی بخاطر بچت باید سالم بمونی۲۱ ساله قرص اعصاب چیه باید ببینی چه کاری ارومت میککنه درک میکنم تو فشاری ولی ایجور هم که نمیشه عزیزم حرفم اینه که یه فکری برای خودت بکن یا از کسی کمک بگیر این طور نمون