سلام. بچه ها من موقعی که متوجه بارداریم شدم ده کیلو اضافه وزن داشتم. الان تو ماه شش بارداری ام. چکار کنم نی نیم خوب وزن بگیره ولی خودم وزنم زیاد نشه. مثلا بهم بگین چقد نون بخورم چقد برنج بخورم....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینجوری نگو خدا رو شکر کن ک میتونی وزن بگیری یکی مثل من قبل بارداری 55 بودم فردا 40 هفته ام پر میشه میشم 61 کیلو و نیم😥😥 شکمم ندارم اینقدر میترسم نی نی ام لاغر باشه
خوب عزیزم تو باید خوب تغذیه کنی ک بچتم خوب رشد کنه دیگه پس بااین حال وزنت میره بالا الان نمیشه رژیم گرفت ایشالله بزار بعده زایمان باشگاه برو و رژیم بگیر بعدم نگران نباش زایمان کنی و دوره ای ک ب بچه میخوای شیر بدی همون ۱۰کیلو اضافه وزنتم آب میشه
من کلا تیروئید ام بالا بود کم خونی هم داشتم ویارمم شدید بود بعدش زخم معده گرفتم بدون دارو ی لیوان آب هم نمیتونستم بخورم از اشتها افتادم کلا سوخت ساز بدنم از اوناس هرچی میخورن چاق نمیشن اگه وزن هم اضافه کنن اصلا مشخص نمیشه
اخیییی. چه بارداری سختی داشتی. انشاءالله نی نیت سالم و سلامت به دنیا بیاد. اصن خدایی نکرده لاغرم که ...
ممنون عزیزم ان شاءالله همچنین شما بعله خدا کنه تیروئید نگیره ارثیه برای ما ک دیگه از زندگی میوفته از بس هی دارو بعد ازمایش بده خودم ک دیگه اعصابم نمی کشه از بس دکتر رفتم😀😁
خب خوبه عزیز دلم. بچه خواهر من وقتی دنیا اومد 2700 بود به خاطر زردیش ی هفته بستری شد وزنش اومد روی 250. ولی ماه های بعدش انقدددددد تپلی شد که نگووو. مامانش زورش نمیکرد بغلش کنه زیاد ((( :