2777
2789
عنوان

بچه ها راهنمایی کنید

14 بازدید | 0 پست

سلام . من ۲۲ سالمه ۹ ماهه عروسی کردم ۱۴ ماه هم نامزد بودم شوهرم ۲۵ سالشه و من الان ۷ماهه باردارم شوهرم شدید وابستگی داره به خانوادش و این باعث میشه من به مرور از خانوادش دلسرد بشم هر جا میریم مادرش میاد .خونمون طبقه بالای خونه مادر شوهرم هستش خودش شوهر داره ولی دست و پا گیر منه همیشه . هر چی میخورم تو خونه شوهرم اصرار داره برای اونا هم ببره درسته خانوادشن ولی هر چیز حد و حدود خودشو داره  فقط حرف خانوادشو میزنه دلسوزی اونا رو میکنه خستم کرده انگار بچه دو ساله است وابستگی حدی داره هیچ وقت  در مورد پول خرج کردنش کادو دادنش باهام مشورت نمیکنه حتی من نمیدونم چقدر سرمایه داره تو دستش مادرشوهرم از همه چی زندگیمون باخبره زبونشم زهره انگار تا میخوای حرفی بزنی عین مار نیش میزنه ۳ ماه خونه مامانم موندم دوماه بعد عروسیم ویار داشتم حتی یکبار زنگ نزدن خانوادش حالمو بپرسن به اونا هیچی نمیگه ولی من باید هر لحظه جویای حال اونا باشم تو هر شرایطشون ...ارزشی خاصی هم براش قائل نیستن تو خونه ولی شوهرم برا اونا نوکری میکنه فقط افسرده شدم دیگه بخدا حتی جدیدا برا جهاز خودمم ایراد میگیرم که همه چیزم ارزونه و خوشم نمیاد دیگه ...  درضمن  شوهرم کاملا با مشاور رفتن مخالفه در هیچ صورت هم قبول نمی کنه...تورو خدا هر چی زودتر جواب بدید کمکم کنید

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان