2777
2789

کسی هست مثل من باشه،شوهرش پنهان کاری کنه، از نظر مالی، ب مامانش وابسته باشه طرف خونوادشا بگیره، با اینکه حقوقش کمه ولی پنهونی کمک خونوادش بکنه .........

بگید تا منم یکم اروم شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هرکس ی ایرادی داره ایراد شوهر شماهم اینطوریه دیگ سعی کن کنار بیای خودتو داغون نکن هیچکس بی ایراد نیس

گر جان به جان من کنی جان و جهان من تویی  سیر نمیشوم ز تو تاب و توان من تویی😻

شوهرمن حقوقشوبه من نمیگه,پس اندازشم نمیگه,یه گونی برنج خریده,توپیامش دیدم واسه فروشنده دوگونی سفارش داده فک کنم یکیشوبه مادرش ایناداده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شوهرمن حقوقشوبه من نمیگه,پس اندازشم نمیگه,یه گونی برنج خریده,توپیامش دیدم واسه فروشنده دوگونی سفارش ...

😕 چ مسخره

البته ببخشیدا.چ کاریه اخه

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

شوهر منم خیلی به خانوادش کمک میکنه . بعضی وقتام یواشکی .. میگه نمیخوام غرورشون پیش تو خوردشه ‌.. نمیدونم . ناراحت میشم ولی سعی میکنم بزنم به بی خیالی خیلی وقتا. چه میشه کرد .خانوادشن 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

اره عزیزم زیادن اینطور مردا

گرچه همسر من این خصوصیتایی ک گفتینو نداره اما من نمیدونم چرا زیاد نمیتونم باهاش درددل کنم خیای خوبه ها ولی حس میکنم مث من فک نمیکنه و درک درستی از احساس من نداره نمیتونه بهم کمکی کنه

البته من درددل میکنمآ با ایشون اما نه همیشه

غصه نخور عزیزم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
😕 چ مسخره البته ببخشیدا.چ کاریه اخه

خواهش,اخه ازاین حرص میخورم که پدرشوهرم دوماه بودعروسی کرده بودیم دوکیلوگوشت خریده بودکاغذخریدروانداخته بودتوپلاستیک گوشت ماوقتی داداشم ازدواج کرداوایل حتی پیازوسیب زمینیاشونوخودمون میخریدم که تازه ازدواج کردن اینابرعکس انتظاردارن ماکمک کنیم خودشونم حقوق دارن وضعشونم خوبه ها

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

من عزیزم، من دقیقا

به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎

خانومای عزیز

چرا انقدر عضه میخورین

من و شوهرمم اینجوری بودیم

یه دعای محبت بین خودمون گرفتم

الان وابستم شده و سمت منه نه خانوادش 

الان بخدا خیلی خوب شدیم

این آیدیشه

Khodaeei97@

برید کتاب بازکنید ببنید مشکلتون چیه کارش حرف نداره

جای غصه خوردن بجنبید