کسی هست مثل من باشه،شوهرش پنهان کاری کنه، از نظر مالی، ب مامانش وابسته باشه طرف خونوادشا بگیره، با اینکه حقوقش کمه ولی پنهونی کمک خونوادش بکنه .........
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهر منم خیلی به خانوادش کمک میکنه . بعضی وقتام یواشکی .. میگه نمیخوام غرورشون پیش تو خوردشه .. نمیدونم . ناراحت میشم ولی سعی میکنم بزنم به بی خیالی خیلی وقتا. چه میشه کرد .خانوادشن
سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
گرچه همسر من این خصوصیتایی ک گفتینو نداره اما من نمیدونم چرا زیاد نمیتونم باهاش درددل کنم خیای خوبه ها ولی حس میکنم مث من فک نمیکنه و درک درستی از احساس من نداره نمیتونه بهم کمکی کنه
البته من درددل میکنمآ با ایشون اما نه همیشه
غصه نخور عزیزم
لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
به مرحله ایی از عزت نفس رسیدم که اگه کسی تو دو صفحه اول قطره چکونی تایپ کنه.یا خوب توضیح نده تاپیکو ترک کنم.هرچقدم عنوانش یا دو سه خط اولش جنجالی باشه😎😎😎😎😎