2777
2789
عنوان

یه خواب بد را چگونه فراموش کنم

635 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پریشب یه خواب خیلی خیلی بد دیدم صبح هم صدقه دادم ولی واقعا از پریشب تا حالا از ذهنم بیرون نرفته 

همون موقع از خواب پریدم دیشب هم همون موقع پریشب از خواب پریدم دوباره چکار کنم...

خواب دیدم حدود بیست تا سی نفر سوار هواپیمای مسافری کوچکی بودیم و از لحظه ایی که سوار شدیم تا بلند شد همش تکون وحشتناک می خورد از ساختمون ها رد می شد بالش با ساختمون ها درگیر می شد و هی تکون های وحشتناک چکار کنم فراموشش کنم 

بارانی باید تا که رنگین کمانی برآید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره یس و صافات و هدیه بدید به امیرالمومنین ع و کائنات بعنوان دفع بلا

خواب هشدار دهنده ست 

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
برو یه جایی باهم بگین  بخندین از یادت میره

به خدا دیروز رفتیم طبیعت سمت آهار ...خیلی هم خوش گذشت ولی همش یادم می اومد و انگار یه فکری هی بهم می گفت هچین چیزی در انتظارته

به خدا دیروز رفتیم طبیعت سمت آهار ...خیلی هم خوش گذشت ولی همش یادم می اومد و انگار یه فکری هی بهم می ...

بالاخره زمان بگذره فراموشش میکنی ولی سعی کن خودتوسرگرم کنی انشالله اتفاق بدی نمیفته صدقه هم بده 

اینا برای دفع بلاست یا دفع خوابای آشفته؟؟

برای وقتی که خواب هشدار دهتده ادم میبنه

اکثرا زمانی که در چند ماه خواب زیاد میینیم خواب هشدار دهنده ست

و اینم اطلاع داشته باشید..تفسیر و تعبیز خواب علم اکتسابی نیست!

یک نمونه ش حضرت یوسف که ایه ش بخونید متوجه میشید از لغت عربی

که تعلیم ندیده..بهش داده شده  

این نماددها خواب ابن سیرین کمی میشه بهش اهمیت دااد

اهل فن میخواد و تجربه.. چون خواب اقسام زیاد داره..

مثلا خواب ایشون حالت هشداره دهنده روح هست

و با نمار کد میشه..تا یادش بموته..

این جور خواب ها با صدقه و مرغ کشتن و دادن بفقیر و قرائت سوره یس و صافات و عاشورا با صد لعن و صد سلام

باعث میشه تبدیل بخیر بشه یا خنثی یشه

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

ممنون دوستان .ولی دیشب هم دوباره از خواب پریدم ..نمی دونم چم شده

امروز می رم دکتر که ازمایش کامل دوره ایی بده دوستم می گه شاید قلبت مشکل پیدا می کنه که می پری از خواب که توی خواب بلایی سرت نیاد