2777
2789
عنوان

تجربه هیستروسونوگرافی من در پژوهشگاه رویان

| مشاهده متن کامل بحث + 17862 بازدید | 26 پست

نمیدونم هستی اینجا یا ن. از ته قلبم ازخدا شاکرم ک دامنت رو سبز کرده قسمت همه منتظرا.  و ُلامتی همه ی بچه های عزیزمون 

منم سونو هیسترو دارم خیلی میترسم

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
سلام.من امروز هیسترو سونو در رویان انجام دادم.با اینکه خیلی استرس داشتم و فکر میکردم درد زیادی داره. ...

ممنم باید این هفته پریود بشم وقت بگیریم دقیق برا چند سیکل وقت میدین  منم راهم دور باید حتما همراه داشته باشم بجز همسر جواب بدین تورخدا🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم هستی اینجا یا ن. از ته قلبم ازخدا شاکرم ک دامنت رو سبز کرده قسمت همه منتظرا. و ُلامتی همه ی ...

سلام عزیزم خوبین میدونم خیلی وقتت ازاین پیامتون میگذره سونوی هیسترو انجام دادین درد داشت؟من یکشنبه وقت دارم برای سونو هیسترو.وشما الان نی نی داری؟

سلام عزیزم عالی توضیح دادین امیدوارم خوش باشین

فقط اینکه این مدل سنوگرافی برای کسی که شکمش ضربه خورده باشه و بخواد ببینه نازا شده انجام میدن؟؟یکبار باردار شده 

اما ظربه های سختی خورده به شکمش بعد گذشت چند سال دیگه باردار نشده میخواد سنو بده بنظرتون چه سنویی نشون میده

سلام عزیزم خوبین میدونم خیلی وقتت ازاین پیامتون میگذره سونوی هیسترو انجام دادین درد داشت؟من یکشنبه و ...

سلام گلم نه اصلا درد نداشت . نسبت به عکس رنگی واقعا راحت تر بود. الان یه پسر دسته گل  دارم که 2.5 ساله است.

سلام عزیزم عالی توضیح دادین امیدوارم خوش باشینفقط اینکه این مدل سنوگرافی برای کسی که شکمش ضربه خورده ...

آره گلم بهترین سونو برای تشخیص وضعیت رحم و ضمائم هست

سلام گلم نه اصلا درد نداشت . نسبت به عکس رنگی واقعا راحت تر بود. الان یه پسر دسته گل دارم که 2.5 سا ...

من ۱۴آبان عمل هیسترو انجام دادم سپتوم داشتم برش داشتن گفتن بعدش برم برا IUI 

سلام گلم نه اصلا درد نداشت . نسبت به عکس رنگی واقعا راحت تر بود. الان یه پسر دسته گل دارم که 2.5 سا ...

الحمدالله خدا گل پسرتو حفظ کنه الهی عزیزم.شما تورویان باردار شدین

استارتر جان خیلی ممنونم از توضیحاتت.منم قراره برم هیستروسونوگرافی.کاملا فهمیدم اونجا چه اتفاقاتی قرا ...

عزیزم شما این سونو‌ رو انجام دادی؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕