2777
2789

سلام 7ماهه زایمان کردم اویل شیر دهی 68 کیلو شدم بعد ماه چهار شیرم خشک شد ودیگه لاغر نمیکنم با وجود کالری شماری و نخوردن بعضی چیزا 75 شدم قدم 163 هستش نمیدونم چیکار کنم رژیم شوک هم گرفتم بی فایده است چای سبز همه چی سرکه سیب نمیدونم دیگه چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باشگاه ورزش کن اینجور شوک وارد میشه به بدنت با کالری شماری راحت کم میکنی

تو شهر غریب هیچکس وندارم فقط منو شوهرم که اونم 7 شب میاد چطوری برم😪😪تا زایمان میرفتم بدنسازی  

من کلا پسرم شیر خشکی بود از هشت ماهگیش رزیم گرفتم لاغر شدم روز زایمان قبل از تولد بچه 75 بودم بعد زایمان 67،موقع رزیم 68 الانم که وزن قبل بارداریمم 61

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

عزیزم تنها راهش حلقه لاغریه روزی نیم ساعت بزن تو شیش ماه کالریتم دقت کن شیرینی کم بخور بیست کیلو کم میکنی 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
پسرم مک نمیزد حالش بهم می‌خورد حتی با شیر دوش دوماه دویدم کم شد بعدشم خشک شد آنقدر چای رازیانه خوردم ...

من یکی از سینه هام شیرش کم بود نسبت به اون یکی کوچیکترم بود . الان از صبح شیر نداره میترسم خشک شده باشه

این نیز میگذرد 

بدنسازی رو ول کنی منفجر میشی همین حلقه خوبه همزمان دستاتم سریع عین مرغ بالا پایین کن تو اون تیم ساعت هم سینه و دستت لاعر میشه هم پهلو و شکمت به مرور روناتم اب میشه منکه چهار ماهه قبب بارداریم با کالری شماری و نیم ساعت حلقه شونزده کیلو کم کردم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
من یکی از سینه هام شیرش کم بود نسبت به اون یکی کوچیکترم بود . الان از صبح شیر نداره میترسم خشک شده ب ...

خودتو و نترس ن پسرم تا بدنیا نیومده بود همش نگران نیومدن شیرم و خشک شدنش بودم که شد😲😲😞😞

ایول خوش بحالت 

الان حاملم باز چاق شدم😐زایمان کنم دوباره باید شروع کنم