سلام یکم راهنمایی میخواستم از رسومات اصفهانی ها از خواستگاری و بله برون تا عروسی از هدیه ها و کارایی که طرف داماد باید انجام بدن.و خلعت عروس شامل چیه و مهریه معمولا چقدر میندازن و ازین رسومات.
فقط اصفهان باشه اطراف اصفهان میدونم یکم ممکنه فرق داشته باشه.
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
به عروس سکع میدن وقتی پاگشامیکنن خانواده عروسم یایدخلعت وسکع برای دامادببره البته الان طلاوسکه خیلی گرون شده نمیدونم چجوری هس من اصفهانی نیستم ولی چون عروس به اصفهان دادیم ازتجربیاتم میگم
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،
طرف ماکه برای عروسمون سنگ تمام گذاشتن ازکادومهریه طلالباس یلدایی کادوی عیدفطرعیدنوروزتوهرمناسبتی وازاون طرف ازماهم توقع خیلی بالاداشتن که تلافی کنیم شماهم اگه براتون انجام دادم متقابلن بایداتجام بدین ولی توشهرماهمه اینکاراروپدرشوهرانجام میده ولی تواصفهان معمولن دامادبایدانجام بده
ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،، مقصدش کوی خدا،،،،،،، مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،، که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،