2777
2789

مثلا من قیمه هام عالیه رمزشم اینه ک موقع سرخ پیاز داغ توش چوب دارچین میریزم و اخرایه پخت پودر هل اینجوری مزه قیمه نذری میده هرکیم میخوره کلی تعریف میکنه 😊

من از خودم ـپذیرایی میکنم تا بقیه آموزش بدن یاد بگیرم    

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به به کدبانو

منم توی خورش کرفس اولا کمی رب میزنم.یک چهارمش رو سبزی خورشتی یا گشنیز جعفری میزنم.واسه لعابدار شدنش اواخر پخت آرد رو سرخ میکنم بتکمی زردچوبه توش میریزم.گاهیم توی آب حل میکنم و میریزمش اصلا سرخ نمیکنم

بعددددد اواخر پخت نعنا خشک توش میریزم لحظه اخرم یکی دوقاشق آبغوره میزنم و خاموشش میکنم.واای تا نخوری ندانی

هم با گوشت هم با مرغ درست میکنم

من دیروز رون و مغز رون مرغ با دوتا پیاز بزرگ ک خرد کرده بودم با زعفرون و نمک چند ساعت کداشتم

بعد داخل ماهیتابه رژیم با دربسته با 4 پنجم پیازام گداشتم بک ساعت قشنگ مغز پخت شد

بعد برنج آبکش کردم و مرغها رو گذتشتم یا یکم پیاز هام تهش

مزش خیلی خوب شده بود

خودم هنگ کردم

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

واسه تهدیگ عدس پلو اول کنجد میزارم ته قبلمه بعد سیب زمینی ها رو میچینم تهدیگش عالی میشه..

و وسط عدس پلو یه چوب دارچین میزارم عطر برنج عالی میشه😋

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
شاید گوشتتو خوب سرخ نمیکنی ابشم کمتر بگیر کم اب میشه🙃

ببین دو تاقاشق ارد نخودچی تو لی دارم خب کن و قاطیش کن بزار با خورشتت بپزه پشت میکنه خورشتت رو😊😊😊

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉