2777
2789
عنوان

خانمهایی که ای وی اف کردن یا میخان انجام بدن یه لحظه میابین

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
چرا کنسل عزیزم؟ من یزد میرم مرکز ناباروری صفائیه 

من کرمانشاهم.با روزی ی منوتروپین و سیصد واحدگونال فقط ی فولی داشتم گفتن کنسله

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کرمانشاهم.با روزی ی منوتروپین و سیصد واحدگونال فقط ی فولی داشتم گفتن کنسله

اشکال نداره احتمالا اون ماه بدنت درست جواب نمی‌داد منم ماهی ک ای یو ای کردم فولیام رشد نمیکردن اون ماه بدنم جواب نبمیداد

همون چقد شد ؟؟ان شاالله که مامان بشی همین ماه ب لطف خدا

عزیزم بستگی به بدن هرشخص داره اینکه چجور جواب بده بدن برای من گونال عالی جواب داد خداروشکر من فقط گونال زدم و دو روز آخر هم ستروتاید زدم امروز روز 11 سیکلم دکترم گفت اوکی هستی 

عزیزم بستگی به بدن هرشخص داره اینکه چجور جواب بده بدن برای من گونال عالی جواب داد خداروشکر من فقط گو ...

میدونی عزیزم من ماه 6 اقدامم ولی متاسفانه حتی با کلومفین و لتروزول فولیام رشد ندارن ب بالای 20 نمیرسن دوس دارم زودتر ج بگیرم 

خدایاشکر🌹
عزیزم بستگی به بدن هرشخص داره اینکه چجور جواب بده بدن برای من گونال عالی جواب داد خداروشکر من فقط گو ...

ان شاالله ک زود نتیجه ی دلخواهت بگیری.میتونم بپرسم چرا وقتی همچی اکی میخواین ای وی اف کنین

ان شاالله ک زود نتیجه ی دلخواهت بگیری.میتونم بپرسم چرا وقتی همچی اکی میخواین ای وی اف کنین

چون سنم 31 هست بعدم من با کلی زحمت تونستم تنبلی رو رفع کنم اگه باز برگرده چی؟ اگه شوهرم یهو آزش بد بشه چی دکترم گفت همیشه شرایط همینجور خوب نمیمونه

چرا دارم متاسفانه

البته من همین ماه ی سقط داشتم بارداری شیمیایی بود دکترم گفت اقدامات داشته باش من از هورمونی ندادم فک کنم البته پرولاکتین و تیرویید نداشته باشم اما نمیدونم وضعیت ذخیره تخمدانم چجوریخ میترسم کم باش باید اونجااا واقعا اگه کم باش چ کنم انقد نگرانم و میترسم خدا میدونه بخدا

خدایاشکر🌹
البته من همین ماه ی سقط داشتم بارداری شیمیایی بود دکترم گفت اقدامات داشته باش من از هورمونی ندادم فک ...

چطور تا حالا دکترت ازت این آزمایشات نگرفته. خیلی مهمن